Stigle vesti iz Humske - Jedna dobra, druga jako loša!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2019.
17:10
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Stigle su najnovije informacije vezane za stanje povrede Svetozara Markovića.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sa nestrpljenjem su iščekivali navijači Partizana da neko od klupskih čelnika izađe u javnost i progovori o stanju povrede Svetozara Markovića.

To je tokom popodneva učinio generalni direktor Miloš Vazura, koji je u razgovoru za "Telegraf" potvrdio da mladi štoper mora "pod nož" zbog problema sa meniskusom kolena.

Jedina dilema koju trenutno imaju u Humskoj jeste da li će Marković biti operisan u Srbiji ili kod čuvenog doktora Pjera Paola Marijanija u Rimu.

"Obavićemo konsultacije sa našim medicinskim timom, odnosno doktorom Rosićem i danas, najkasnije sutra odlučiti gde će Svetozar Marković na operaciju – kod nas ili u inostranstvu", kratko je poručio generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Jasno je da se ovome u Partizanu nisu nadali i da će novonastala situacija napraviti ozbiljne probleme Zoranu Mirkoviću, ali je za utehu to što bi Marković mogao da se vrati na teren pre kraja sezone.

Ono što je izvesno, to je da će mladi štoper odsustvovati između mesec i po i dva meseca, pa će tako sigurno propustiti predstojeći "večiti" derbi, a vrlo verovatno i onaj na startu "plej-ofa".

Pored loših vesti vezanih za povredu Svetozara Markovića iz Humske stiže informacija da se Zoran Mirković vratio iz Nemačke i da je od srede nastavio sa pripremanjem ekipe za duel sa Proleterom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Friday, 22.02.2019
12:25

hvla bogu da me igra markovic ,icno zbog njega smo izgubili 6 7 bodova zbog njegovih kikseva