Stigla zamena za Gobeljića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.02.2019.
19:40
Izvor: Sportske.net

U danu kada crveno-beli ostaju bez jednog od desnih bekova zbog povrede, ekipi se priključio novajlija koji igra upravo na pomenutoj poziciji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Povreda koju je Marko Gobeljić zadobio u duelu sa Ludogorecom zahtevala je tretman aparatima koje Zvezdin medicinski tim nema na raspolaganju u Antaliji, zbog čega je "univerzalni vojnik" crveno-belih morao nazad za Beograd.

Da Zvezdin igrački kadar ne ostane "okrnjen" postarao se Milan Gajić koji je odmah nakon potpisivanja ugovora sa crveno-belima spakovao kofere i krenuo za Antaliju.

Pred današnji duel sa Rabotničkim mladi reprezentativac Srbije stigao je na južnu tursku obalu i odmah došao na stadion na kojem su njegovi novi saigrači igrali četvrtu kontrolnu utakmicu u Antaliji.

Novo pojačanje Crvene zvezde u tekućem prelaznom roku trebalo bi da se priključi treninzima već u sredu ujutru, a videćemo da li će Gajiću biti potrebno neko vreme da "uhvati" ostatak ekipe koji naporno radi od 10. januara.

Milan Gajić je juče potpisao ugovor na tri i po godine i zadužio Zvezdin dres sa brojem dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 06.02.2019
01:06

reza molimte ja imam shesdeset godina ne pamtim da nasa zvezda nema klasino levo krilp toees izraziti levak kao j jedan mrkela stamenkovic pokojni repcic pa takav igrac treba da se probije i da daje upotreblive lopte za nase robusne napadace a ne bekovi da centriraju i dok se vracaju natrak nejmar primer vec dao gol mislim da ne gresim i puno vas pozdravjla neso iz pariza

avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 06.02.2019
00:35

zvezdo kada stige ivajnic i dali su sredili sve sa potpisom ili na kraju mnogo je skupza da ga dovedomo to je praksa ko naseg klaba zvezda poz

avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 06.02.2019
00:22

a kada stige ivajnic ili je pticam ti pticu kao nekad