Stigla sjajna ponuda, Zvezda odbila, a kako je Ben reagovao?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
15:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle ovoga, navijači će ga još više voleti.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentativac Komorskih Ostrva El Fardu Ben blista u ovih godinu dana od kada je došao u Crvenu zvezdu, a njegove partije su primećene i od brojnih inostranih klubova.

Pre nekoliko dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je otkrio da je Zvezda odbila ponudu od četiri miliona evra za ovog fudbalera, a sada je stigla i reakcija od strane Bena.

U intervjuu ''Novostima'', on je naglasio da nema ništa protiv ovakve odluke Zvezdine uprave i da je srećan u crveno-belom dresu.

''Ponuda je stigla ali se nisam mnogo obazirao. Već sam rekao, ako klub bude zadovoljan, onda možemo da razgovaramo. Kada Zvezda odbije ponudu i želi da me zadrži, ja nemam problem s tim.

Od Zvezde zavisi da li ću otići ili ne. Fokusiran sam na pripreme i nastavak sezone. Predstoji nam veliki izazov, osvajanje duple krune i potrebni su nam najbolji igrači kako bismo ostvarili ciljeve i onda ponovo pokušali da se plasiramo u Ligu šampiona. Srećan sam ovde, lepo mi je u Zvezdi i to je najvažnije'', izjavio je Ben.

I ne samo to, Ben je otkrio da je, zajedno sa Boaćijem zavoleo i ovdašnju muziku, pa čak planira i da u Beogradu ostane da živi i po završetku igračke karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 05.02.2019
16:54

Ovo, da voli "ovu muziku", e to vam verujem. Naravno da MOHAMED voli muslimansku, orijentalnu muziku, tu nije ništa sporno. Kad se to dopada pravoslavnim hrišćanima, to je već čudno. Ma i nije. 500 godina je 500 godina.

avatar
babaroga
Tuesday, 05.02.2019
18:10

Ma to mogu i da razumem nekako, 500 godina je vreme. Ali kad se nekima pravoslavnim hriscanima dopadaju katolicke tvorevine, e to ne mogu da razumem. I to za samo pedesetak godina su uspeli da okrenu curak i zaljube se. Strasno!