Stigla prva reakcija, Zvezda neće preventivno testirati igrače?!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.06.2020.
13:51
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kontakata sa Savićem je bilo posle derbija, ali...

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra slavi šampionsku titulu na ''Marakani'', crveno-beli najavljuju spektakl, ali danas je zabrinutost izazvala nezvanična vest da je bivši kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić pozitivan na koronavirus.

Podsetimo, on je odmah posle derbija u Kupu prošsle srede u Humskoj prišao svojim bivšim saigračima i sa (skoro) svima se pozdravio i izljubio, pružajući im na taj način podršku posle poraza od Partizana.

Očekivala se reakcija iz Crvene zvezde, ona je vrlo brzo i stigla od strane portparola kluba Miljana Miloševića. On je na današnjoj konferenciji za medijwe istakao da se za sada ne planira prevetnivno testiranje igrača, već samo ako neko bude pokazao simptome.

''Prvi put čujem da je Vujadin Savić pozitivan. Mi za sada nemamo igrače sa bilo kakvim simptomima. Za njih važe ista pravila kao za sve građane. Neće biti preventivnog testiranja.

Ukoliko bi neko imao simptome, testirali bismo ga. Uglavnom, klub će u skladu sa potrebama preduzeti sve mere, a za sada kako stvari stoje igraćemo utakmicu sutra'', istakao je Milošević, a prenosi ''Informer''.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.06.2020
14:09

Proslava lažne titule nema alternativu, slaviće se po ceni širenja zaraze.