Stigla prijava protiv potpredsednika Partizana, a on već spremio spektakularan odgovor

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2019.
16:29
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Žestoko će odgovoriti na novogodišnju ''čestitku'' od strane disciplinaca FSS.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Gde se stalo pred kraj prošle godine, nastavlja se i početkom nove, ali sada su reagovali i disciplinski organi FSS.

Naime, Disciplinska komisija podnela je prijavu protiv potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića zbog ''uvreda na račun prvog čoveka Zajednice Dragomira Lazovića i direktora Vladimira Bulatovića''.

Njegova zvanična reakcija tek će uslediti u roku od osam dana, ali već se oglasio u izjavi za ''Mozzartsport'', gde je i otkrio na koji način će odgovoriti na prijavu.

''Kao dokazni materijal priložen je tekst članka iz jednog dnevnog lista, od 19. decembra 2018. Neposrednim uvidom u pomenuti tekst, ustanovio sam da Bulatović pokušava da svom mentoru i pravnom staratelju Lazoviću skine naočari sa glave, kao što je Lazović Bulatoviću koncipirao odluku koju je doneo u vezi sa utakmicom između Partizana i Mačve.

Kako drugačije objasniti da se Disciplisnka komisija FSS ne bavi najavama Lazovića da će Bulatović sigurno odbiti žalbu Partizana, pre nego što je odluka o tom meču i doneta. A, žalba njemu lično nije bila ni poslata, budući da je nenadležan.

Možda Bulatoviću smeta jedno od čuvenih dela Ljubomira Simovića "Boj na Kosovu", u kojem postoji alegoričan opis: "Šta biva kad se topuzina da buzdovanu". Odnosno, šta biva kada se nenadležni organi bave pravnim stvarima u kojima su neuki.

Ko je od njih dvojice topuz, a ko buzdovan, ja to ne znam. Budući da mi nije jasno kako su se oni prepoznali u alegoriji koju sam naveo.

U roku od osam dana odgovoriću Disciplinskoj komisiji FSS na ovu blasfemičnu prijavu, pa ću se, kao Kočićev "Jazavac pred sudom", pojaviti u svojstu branjenika optuženih Ljubomira Simovića, Branislava Nušića, Jovana Sterije Popovića, Petra Petrovića Njegoša i Radoja Domanovića. Ishod je krajnje neizvestan.

Elem, zahtevaću saslušanje pred disciplincima FSS na kojem ću da pripovedam drevnu kinesku priču o mudracu VLA BU LA i njegovom učitelju i mentoru DRA GO LA. Biće to pripovest o naporima ovih kineskih mudraca da odbrane višu silu od sile prava", zaključio je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 13.01.2019
22:12

Kakve veze Vuletić ima sa timom i pojačanjima?Čovek isključivo radi svoj posao pravnika i da,to radi volonterski.

avatar
magister
Sunday, 13.01.2019
19:31

Napolje Trojanci. Štetite nam svaki dan. DOSTA!!! Egzibicionizam koji ovaj čovek svakodnevno ispoljava, trudeći se da se pokazuje pametnim, citatima i metaforama, pokazuje izrazitu nezrelost, taštost i pompeznost, koji su groteskni kad se pišu u sportskim okvirima i daju kao izjave za sportske listove. A to je normalno, jer je čovek verovatno u detinjstvu bio oslobođen fizičkog. Ne verujem da su po tom pitanju bolji taj Vazura i Vučelić, a nije ni važno. Ne zna se koji od njih proizvodi veću štetu za Partizan, zbog čega su nagrađeni, posebno Vazura, ogromnim novcem od Partizana, i ko zna kakvim sve povlasticama od nalogodavca. Anatema! Bog vam komanduje, nebeske sile vam komanduju, Partizanov svet vam komanduje: izlazite nečastivi iz Partizanovog tela!

avatar
Fikan
Sunday, 13.01.2019
18:29

GDE SU POJACANJA?

avatar
Old_school
Sunday, 13.01.2019
18:18

Samo se ti bucko dopisuj sa FSS, jedino to i znas. A sto ti se tim raspada, krstenog igraca ne mozete dovesti, koga briga. Nego se molite da Milenkovica neko kupi iz Fiorentine, ne bi li koji dinar uzeli.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 13.01.2019
17:41

Ma, platiće kuća kaznu ako mora.Kavaljerski zar ne.

avatar
petar000
Sunday, 13.01.2019
20:19

A zbog cega bi ga kaznili? Zato sto je nazvao likove pravim imenom?