Stigla potvrda, Savić zaražen: ''Posle derbija nisam bio u kontaktu sa igračima Zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
petak 19.06.2020.
15:49
Izvor: Sportske.net, Direktno.rs

Oglasio se bivši kapiten Crvene zvezde i potvrdio današnju informaciju da je pozitivan na koronavirus. Ali, ima nešto nejasno u celoj priči.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Više nema dileme, iako su u Crvenoj zvezdi uoči današnje konferencije za medije navodno bili neobavešteni o ovom slučaju, Vujadin Savić je pozitivan na koronavirus, što je iskusni defanzivac i potvrdio u svojoj objavi na Instagramu.

''Želim da poručim javnosti da su mi danas stigli rezultati testa na korona virus i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre četiri dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem.

Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, niti da sam dolazio u prostorije kluba.

Takođe, već 10-ak dana sticajem okolnosti, nisam se video ni sa roditeljima. Čim sam osetio taj jedini simptom ostao sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti'', poručio je Savić.

Međutim, iako tvrdi da nije bio u kontaktu sa igračima Crvene zvezde posle derbija u Kupu prošle srede, postoji snimak koji pokazuje da je po završetku meča sišao sa tribine i izljubio se sa skoro svim Zvezdinim igračima, pružajući im podršku u teškim trenucima zbog poraza od Partizana.

Imajući u vidu njegovu današnju objavu, taj kontakt sa Zvezdinim igračima dogodio se pet dana pre nego što je Savić osetio prve simptome.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Vujadin Savic Milan Borjan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.06.2020
18:43

Ovi nisu u stanju jednu jedinu izjavu da daju bez laži.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 21.06.2020
20:19

Партизани су то.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 19.06.2020
16:43

Jel ce Vujadin Savic snositi posledice zbog izrecenih lazi da nije bio u kontaktu sa Zvezdinim igracima, a dobro znamo da postoji snimak kako se pozdravlja sa svima odmah posle meca (na atletskoj stazi)

avatar
Capitano
Friday, 19.06.2020
18:42

Taj snimak je sa derbija, a on je naglasio da posle derbija nije bio u kontaktu, mada moguce je da je vec i tada bio pozitivavan a da nije znao.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 19.06.2020
20:03

Има ли нека звездина утакмица да ти не гледаш.