Stigla potvrda, prvo zimsko pojačanje stiglo u Humsku!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.01.2021.
11:52
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Sve je potvrđeno.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan završio je prvo zimsko pojačanje.

Kako je preneo Telegraf, u Humsku se vraća Marko Živković, dosadašnji defanzivac Voždovca.

Desni bek u Humsku stiže za minimalno obeštećenje, pošto mu je ugovor sa "Zmajevima" isticao 30. juna. Potpisaće ugovor na dve i po godine, potvrdio je član UO kluba iz Humske Mladen Mijatović.

"Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna", rekao je Mijatović i dodao:

"Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojio i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu", zaključio je Mladen Mijatović.

Kao što je i rekao član UO crno-belih, Živković je dete Partizana, prošao je sve mlađe selekcije, ali je do prvog tima Partizana morao zaobilaznim putem.

U sezoni 2012/13 je osvojio titulu, ali se nije naigrao pa je otišao u Vojvodinu. Iz Novog Sada odlazi u Litvaniju, u Suduvu, odigrao je  sezonu na pozajmici za DAC Dunajske Strede, da bi se u Srbiju vratio 2019. kada je potpisao za Radnički iz Niša.

Posle šest meseci na Čairu, prelazi u Voždovac, gde je njegove dobre partije pratio i Partizan.

Marko Živković je rođen 17. maja 1994. u Smederevu i u najboljim godinama stiže u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 07.01.2021
19:42

Ne mogu vjerovati, pored tako dobre fudbalske skole da Partizan ima hronican problem BONUS igraca, pa takvih bi trebalo biti u startnoj postavi najmanje petorica. Izgleda da se neko vec godinama poigrava sa tim mladim ljudima koje skolujemo ZA DRUGE i zbog toga imamo vjerojatno najstariju postavu u nasem prvenstvu......

avatar
Limenka
Thursday, 07.01.2021
15:05

Kakvi amateri, sta plasiraju kao pojacanje.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 07.01.2021
13:55

Daj dovedite neko svetno pojacanje, prodalibste sve sto iole vredi od mladih, dovodite igrace za tepsiju ribe, bar da ste dug smanjili ali ni to se nije desilo, uvecan je, ne znam sta ocekujete i cemu se nadate, unististe klub

avatar
G0RAN
Thursday, 07.01.2021
13:48

Posle Smiljanica,Jojica,Brezancica...jos jedno vrhunsko pojacanje koje ce igrati 25 minuta mesecno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 07.01.2021
12:59

Sasvim solidan za rezervu, ali, ne bi smeo da ima vecu ulogu od te jer nije preterano napredovao (da jeste, ne bi se ni vratio), svakako i dalje nismo resili to pitanje, a necemo ga ni resiti jer ce Miljkovic dozivotno igrati kod nas tako da ni na leto ne ocekujem nista po tom pitanju. Ne znam za vas, ali, meni je Marko bio i vise nego OK kada je prvi put igrao u Partizanu:-D

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 07.01.2021
13:42

Miljkon ce biti tu dokle i Stanojevic,Ali.Miljkon ne da je presmesan igrac, nego to je covek koji jednostavno nije da se bavi profesionalnim fudbalom. ja njega ni na termin u balonu ne bi zvao a kamoli da igra za Partizan jos gore kao prva opcija beka

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
01:21

Ja bi ga zvao da mi ide po vodu:-D

avatar
pekky3
Thursday, 07.01.2021
20:40

Ako je pojačanje znači da je prva opcija i njemu bi morao biti Miljković rezerva a pošto je u Partizanu stanje kakvo ne zelim ni najgorem protivniku onda je to to! Neko dovodi pojacanja iz inostranstva i reprezantivce a za nas se smatra pod pojacanje ko god dodje.