Stigla potvrda, još jedan odlazak iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
17:07
Izvor: Sportske.net

Iskusni fudbaler već sutra ujutru napušta pripreme Crvene zvezde i priključuje se svom novom klubu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred početak večerašnje utakmice u Antaliji između Crvene zvezde i Vaker Nordhauzena, stigla je i definitivna potvrda - Slavoljub Srnić napušta redove srpskog šampiona i karijeru nastavlja u španskom drugoligašu Las Palmasu.

Kako je potvrđeno na TV Arena Sport, postignut je konačan dogovor oko ovog transfera i Srnić će se već ujutru pozdraviti sa sada već bivšim saigračima i uputiti u Španiju na potpisivanje ugovora i zvaničnu promociju.

Nezvanično, Zvezda će od ovog transfera zaraditi 300.000 evra, Srnić je takođe dogovorio lične uslove sa Las Palmasom i više nema nikakvih prepreka da se transfer realizuje.

Dvadesetsedmogodišnji krilni fudbaler je član Crvene zvezde postao u leto 2015, ugovor mu je važio do juna, pa je bio i očekivan njegov rastanak sa crveno-belima već ove zime.

Njegov novi klub Las Palmas je trenutno dvanaestoplasirana ekipa španske Segunde posle 22 odigrane utakmice, ali treba naglasiti da je sezona u tom takmičenju prilično duga, jer će biti odigrana ukupno 42 kola, pa možda ni plasman u baraž za Primeru nije nemoguća misija.

Srnić je ovim transferom nastavio seriju odlazaka sa ''Marakane'' ove zime. Podsetimo, pre njega Zvezda se rastala i sa Nikolom Stojiljkovićem, Milošem Degenekom, Nenadom Krstičićem, Nemanjom Milićem, Rašidom Sumailom, a Dejan Meleg je otišao na pozajmicu u grčki Levadijakos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 28.01.2019
19:09

Hvala na svemu,srecno ti bilo.Zvezdin vojnik,uvek sto posto sebe davao!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 28.01.2019
18:26

Срна, хвала ти на свему, посебно на головима против Краснодара и Келна😊 Нека ти је са срећом!