Stigla podrška saigrača: ''Dobri momak Milan Pavkov''

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2019.
13:58
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Napadač Zvezde bio je na udaru i nemačke i engleske javnosti posle oštrog starta nad Saneom, ali sada mu stižu i reči podrške.

Epa/Foke Strangmann
Epa/Foke Strangmann

Povezane vesti

Debi u dresu nacionalnog tima Milan Pavkov će pamtiti po isključenju u finišu meča protiv Nemačke, zbog prekršaja nad Saneom i taj njegov start izazvao je veliki bes i među nemačkim ljubiteljima fudbala, ali i među navijačima Mančester sitija.

Nekoliko minuta pre toga, sukob sa Saneom imao je i Branko Jovičić, koji par dana kasnije pruža podršku Pavkovu, a svom koškanju sa Saneom ne daje veliki značaj.

''Liroj nije bio bezobrazan, sve se to dogodilo u žaru borbe. Napravio sam prekršaj nad njim, svi su bili nervozni jer je do kraja meča ostalo još dva-tri minuta, i to je to. Ništa specijalno.

Pavkov sigurno nije namerno startovao na onakav način. Milan je dobar momak i nikada to ne bi uradio s namerom. Ušao je dobro u utakmicu i borio se.

Pričali smo posle meča i rekao mi je da namera nije postojala. Njegov start mnogo gore izgleda na snimku utakmice, nego što je zapravo bio'', istakao je Jovičić u izjavi za ''Alo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.03.2019
15:18

Neka bitno da su ga osudili 'veliki Srbi' zato sto igra za Zvezdu.Start je jako opasan naravno,ali svakako nije nameran,ko je gledao Pavkova do sada shvatio bi da on ulazi tako nespretno i da kazem trapavo u duele ali daleko od toga da je on hteo da povredi Sanea.Sve mogu da razumem ali ovu osudu kao sto sam vec rekao gore kao da je drzavni neprijatelj broj jedan to ne mogu.I bitno da ste stigli u svemu ovome da podrzavate Nemce i Engleze,najgori smo narod da nema dalje.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 22.03.2019
15:59

Pa znas valjda odakle su potekli i gde su osnovani, sta te cudi...

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
20:54

Ova sirovina od igraca Pavkov koji nije ni za zvezdu zasluzio da igra a kamoli za reprezentaciju, ali trener ga je zvao , to znaci da trener nema dve veze ko i Pavkov, zato ga je i zvao! Umesto da trener zove prave igrace kojih ima sirom sveta on zove ovog neznalicu, ova neznalica je mogo da onesposobi jednog od maj boljih igraca n svetu, samo zato sto je obican nespretnjakovic i sto je obicna sirovina i som! To sto ti rece da mi treba da branimo nase a ne tamo neke nemce ili engleze, to znaci mi treba da lazemo da bismo nase branili, e to nece moci istina i samo istina pa makar reprezentacija srbije i nepostajala, ako je moramo branimo sa lazima, evo pogledaj dokle smo stigli sa lazima uvezi drzave!