Stigla i ohrabrujuća vest iz Partizana

Autor: Darko Mitrović
petak 27.07.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nazire se rešenje jednog od problema...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Iako je ovog leta doveo dvojicu novih napadača - Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića, Partizan je vrlo brzo ušao u kadrovski deficit na ovoj poziciji.

Leandre Tavamba je otišao u Al Tavun, Nemanja Nikolić se povredio već na premijeri protiv Rudara, Ognjen Ožegović doživeo potres mozga u Surdulici, a Đorđe Jovanović je i dalje van konkurencije za startu postavu i nalazi se pred odlaskom u inostranstvo.

Prema tome, sinoć je protiv Trakaija trener Đukić od napadača imao samo Rikarda Gomeša, ali uskoro bi situacija tebalo da se popravi.

Do revanša sa Litvancima očekuje se da se Ožegović vrati u pun takmičarski ritam, a dobrih vesti ima i kada je u pitanju Nemanja Nikolić.

Prve procene su bile da će on pauzirati sve do poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali on je u izjavi za današnji ''Žurnal'' izneo ohrabrujuće informacije.

''U prvi mah mislili smo da je došlo do naprsnuća čašice kolena, na sreću – nije, na treningu uoči meča s Pljevljacima dobio sam udarac u dipartitu, odvojeni deo. Masnica stvara bolove pri savijanju i trčanju

U utorak sam bio na kontroli, preostaje mi deset dana do povratka, blizu sam igranja u revanšu protiv Trakaija. Na stručnom štabu i doktorima je da procene i – odluče'', izjavio je Nikolić.

Ipak, u ovom trenutku deluje nerealno da nastupi već u Litvaniji, ali ako Partizan prođe u treće kolo, Nikolić bi mogao da pomogne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Friday, 27.07.2018
22:52

Prilično me je iznenadila izjava Partizanovog doktora Ilije Rosića posle Nikolićeve povrede. Rekao je da je tek nakon magnetne rezonance utvrđeno da Nemanja na oba kolena ima odvojene obe čašice. Kao to je neka urođena anomalija i ne smeta mu pri sportskim aktivnostima. Ta anomalija ima i medicinski naziv 'patela bipartita' što znači da mu kolena nisu ni testirali. Mene samo zanima šta doktor Rosić i ostali rade prilikom lekarskih pregleda kada tek nekim spletom okolnosti saznaju za ovakve stvari? Šta oni na tim pregledima kontrolišu ako to nisu noge, osnovno sredstvo za rad svakog fudbalera? Moglo je da se ispostavi da zbog ovog problema sa kolenima Nikolić i ne može da pruži svoj maksimum na terenu a oni su ga svjedno potpisali! Meni ovo uopšte ne deluje ohrabrujuće...

avatar
vaske
Friday, 27.07.2018
17:06

Za Partizan je vec u startu zavrsena sezona neuspesno,sve ostalo su sitnice.Tako to rade u Partizanu u korist C.Zvezde

avatar
Dragan Mladenovic_fb
Friday, 27.07.2018
16:25
avatar
svojnasvome
Friday, 27.07.2018
16:24

Snimite tu debilnu facu ivice Illieva....pa ko nas vodi

avatar
Гробар1971
Friday, 27.07.2018
14:39

Idi bre ja reko Anemični otišao iz srpskog fudbala i našeg Partizana ! Ali taj je neuništiv. Sada tek vidim i verujem da su svi oni dovedeni sa jednim ciljem da unište nas Partizan !

avatar
Младић
Friday, 27.07.2018
14:38

За Николића се већ сад види да је промашај,не знам зашто су га уопште довели и из ког интереса.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 27.07.2018
14:33

Nema ohrabrujucih vesti dok ne ode djukic.Mogu dadovedu jos pojacanja,sve to pada u vodu dok je djukic trener