Stigao poziv! Sejduba Suma pakuje kofere

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
17:50
Izvor: Sportske.net

Ofanzivni vezista Partizana dobio odličnu vest pred kraj sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Čitavu sezonu su navijači Partizana čekali da najskuplje pojačanje u istoriji kluba pokaže svoje kvalitete zbog kojih je letos i došao u Humsku, ali se to dešavalo tek na mahove, nedovoljno da Sejduba Suma opravda velika očekivanja.

U finišu tekuće sezone je potpuno ispao iz konkurencije za sastav ekipe, poslednji put je nastupio u Novom Sadu pre dvadesetak dana, u porazu od Vojvodine (2:1), a u međuvremenu je stigao i da poseti svoju domovinu.

Prema tome, za njega je sezona u Partizanu praktično završena još krajem aprila, ali to ne znači da neko drugio ne prepoznaje njegove kvalitete.

Naime, Suma je dobio poziv selektora reprezentacije Gvineje Pola Puta za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Maroka, pa omaleni fudbaler još neće moći na letnji odmor.

Naravno, navijače Partizana najviše zanima ono što bi trebalo da usledi tokom leta, a to je sve izvesniji rastanak sa Sumom, naravno u slučaju neke iole primamljivije ponude. Zato bi svima bilo u interesu da se protiv Maroka predstavi u svom najboljem izdanju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke