Stigao poziv novinarima, Partizan završio novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.01.2019.
12:22
Izvor: Sportske.net

To se čekalo iz Humske, zakazana nova promocija.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Partizan će u drugom delu sezone biti jači za još jednog napadača, 25-godišnjeg Dejana Georgijevića!

Njegov transfer se najavljivao u medijima u proteklih desetak dana, a da je posao uspešno okončan svedoči i poziv iz Humske upućen novinarima na promociju novog pojačanja.

Promocija je zakazana za sutra, tačno u podne na stadionu u Humskoj!

Georgijević će biti drugo pojačanje crno-belih ove zime, posle Muse Ndžaja iz norveškog Stabeka koji igra na poziciji krilnog fudbalera.

Kako se i najavljivalo, Georgijević u Humsku stiže na pozajmicu s pravom otkupa iz mađarskog Ferencvaroša, čiji je član od februara prošle godine i sa kojim je ugovorom vezan do juna 2021.

Od početka tekuće sezone, međutim, odigrao je samo jednu utakmicu, tačnije 22 minuta, i to u Kupu Mađarske i postigao jedan gol. Prethodno je tokom proleća, prošle sezone, upisao sedam nastupa za Ferencvaroš i postigao jedan pogodak.

Mnogo bolji učinak imao je u Voždovcu, odakle se preselio u Mađarsku, u prvoj polusezoni 2017/18 je odigrao 17 mečeva za ''Zmajeve'' i postigao devet golova u Superligi.

Podsetimo, Georgijević je svojevremeno bio član mlađih kategorija Partizana, ali do prvog tima crno-belih stiže zaobilaznim putem.

Na njemu je sada da se dokaže i ''natera'' čelnike crno-belih da otkupe njegov ugovor od Ferencvaroša. Na ''Transfermarktu'' je ove zime procenjen na 150.000 evra, a Mađari su za njegov transfer prošle zime izdvojili 200.000.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 22.01.2019
15:48

I dok su mnogi navijači protiv, meni se dopada ovo dovođenje polaznika naše škole. Prvo zato što i oni koji nisu išli u prvi tim su se pokazali kao kvalitetniji od drugih domaćih igrača. Odbacivali smo Zlatanovića, Glavčića, Bogosavca, Ljujića, Georgijevića, da bi se oni pokazali bolji od igrača koje smo dovodili iz naše lige. I danas mislim da bi Drinčić bio bolje rešenje nego dva crnogorca na njegovoj poziciji.