Stigao i Đorovićev spisak "Orlića", ima iznenađenja

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.08.2018.
17:10
Izvor: Sportske.net

Selektor rešio da oproba snage iz domaćeg šampionata.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nakon selektora A tima Srbije Mladena Krstajića, i njegov kolega iz mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović odabrao je igrače za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvu u Italiji i San Marinu.

"Orliće" će sačekati dueli protiv BJR Makedonije 7. septembra na stadionu Karađorđe i Rusije četiri dana kasnije u Nižnjem Novgorodu.
Na spisku se nalaze:

GOLMANI: Boris Radunović (Kremoneze), Filip Manojlović (Panionios), Dragan Rosić (Mladost Lučani).

ODBRANA: Milan Gajić (Bordo), Miladin Stevanović (Čukarički), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Vukašin Jovanović (Bordo), Svetozar Marković (Partizan), Erhan Mašović (Trenčin), Srđan Babić (Crvena zvezda), Nemanja Ćalasan (Spartak).

SREDINA: Danilo Pantić (Partizan), Marko Grujić (Herta), Uroš Račić (Valensija), Luka Adžić (Anderleht), Petar Mićin (Udineze), Lazar Ranđelović (Radnički Niš), Aleksandar Lutovac (Rad).

NAPAD: Luka Jović (Ajntraht), Igor Zlatanović (Radnik), Ivan Šaponjić (Benfika), Filip Stuparević (Voždovac).

Ono što je primetno jeste čak 12 igrača iz domaće Superlige, a velika je verovatnoća da će neki od njih i debitovati u nekom od dva susreta.

Okupljanje igrača biće 3. septembra u hotelu „Prezident“ u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Saturday, 25.08.2018
01:50

Interesantna ekipa

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 24.08.2018
20:17

Bilo bi dobro da se Stuparevic i Markovic vrate u U19 selekcije, jer realno govoreci nece se naigrati u ovoj selekciji, a bitno da je se kvalifikuje U19 selekcija na Evropsko prvenstvo( u grupi smo sa Poljskom,Severnom Irskom i Kazakhstanom). 2000/01 je izuzetno talentovana generacija sa Markovicem, Stuparevic, Sehovicem, Jocicem, Ivanom Ilicem i Lukom Markovicem i bila bi steta da ne odu, mislim da bi mogli cak i da osvoje taj turnir.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 24.08.2018
20:10

Terzic odigrao jednu utakmicu za Zvezdu, ta jedna utakmica je opet misaona imenica za Micina,Racica i Adzica, Gajic takodje jednu utakmicu, Grujic i Manojlovic ce valjda sad igrati standardno, Markovic i Stuparevic ce igrati sa cetiri godine starijim igracima. Zasto nisu pozvani Svilar(ako se na njega ikako racuna u FSS-u), Luka Ilic, Djordje Jovanovic, Janjicic(ista prica kao i sa Svilarom), Djordjevic iz Cukarickog, Glavcic, Pantovic,...

avatar
MALI PLAVI
Friday, 24.08.2018
19:32

Lutovac i Zlatanović će biti dobri igrači, treba im dati šansu. Voleo bi da ih vidim u Zvezdi sledeće godine.