Stevanović: "Radnički je jedan od najtežih rivala"

Autor: Beta Beta
petak 15.02.2019.
19:17
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Miladin Stevanović rekao je danas da je Radnički jedan od najtežih rivala u domaćem šampionatu i dodao da očekuje težak i zanimljiv meč u Nišu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Čukarički će 2019. godinu početi gostovanjem Radničkom. Utakmica je na programu sutra od 15.00 na stadionu Čair.

"Radnički je jedan od najtežih rivala u domaćem šampionatu, uz Partizan i Crvenu zvezdu. Gostovanje u Nišu je specifično, očekuje nas teška utakmica, ali tako je bilo protiv istog rivala i u prvom delu sezone na Banovom brdu", rekao je Stevanović.

Ekipa s Banovog brda nastavak takmičenja u Super ligi dočekuje kao četvoroplasirana sa 39 bodova, dok je Radnički drugi sa 50.

"U dobroj smo formi, pokazali smo to na pripremama na Kipru, o tome govore i rezultati prijateljskih utakmica. Posebno me zadovoljnim čini generalna provera protiv Levskog. Isti slučaj je i sa Nišlijama, odlično su igrali, tako da očekujem zanimljiv meč", rekao je desni bek Čukaričkog.

Stevanović je kazao da je Radnički dobar tim, predvođen trenerom Nenadom Lalatovićem, čiji stil igre je, kako je naveo, "prilično poznat" njemu i saigračima.

"Po onome što je prikazao, Radnički je zasluženo na drugom mestu, ispred Partizana. Ali, svako ima mane, pa i oni... Uglavnom, u Nišu je najbitnije da ne pravimo greške, pogotovo mi u zadnjoj liniji, drugim rečima, da rivalu ništa ne poklanjamo", rekao je Stevanović.

Čukaričkom je trenutno u fokusu meč protiv Radničkog u Nišu, ali raspored do početka plej-ofa će biti paklen za Brdjane.

"Tačno, slobodno mogu da kažem da nas čeka izuzetno teška polusezona, čak mislim i tri-četiri puta teža nego što je bilo tokom jeseni. Svaki meč će biti težak, ali sada mislimo samo o Radničkom. U međuvremenu smo eliminisani iz Kupa Srbije, što svakako nije bilo u planu. Ali, kad se već to dogodilo, fokusiraćemo se samo na prvenstvo. Prošle godine smo jurili Evropu na oba fronta, pa nismo uspeli. Neka sada bude drugačije", rekao je Stevanović.

On je rekao da njegova ekipa želi da zadrži četvrtu poziciju na tabeli, ali da neće propustiti priliku za nešto više, ako im se ukaže.

"Najveći konkurent će nam biti lučanska Mladost, vrlo su kvalitetni, odlično su se pojačali. Napredak je takođe tu negde, ali su im otišla dva ključna igrača. Opet, s druge strane, kad se bodovi podele, ni Radnički i Partizan neće biti daleko. Od ta dva tima nismo izgubili, to dovoljno govori da možemo sa svima da se nismo. Iskreno, samo je Crvena zvezda trenutno daleko ispred svih", rekao je Stevanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke