Stepi završio (e)misiju na "Čairu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
23:26
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Fudbalski klub Radnički iz Niša otpustio je Dragoslava Stepanovića nakon večerašnje sednice Upravnog odbora kluba sa "Čaira".

Beta/Saša Đorđević
Beta/Saša Đorđević

Povezane vesti

Iskusni fudbalski trener Dragoslav Stepanović neće po dobru pamtiti povratak srpskom klupskom fudbalu pošto je posle samo četiri takmičarske utakmica u ulozi trenera Radničkog završio svoju misiju na "Čairu".

Upravni odbor FK Radnički iz Niša zasedao je u petak i doneo odluku da klub okonča saradnju sa Stepanovićem.

"Nakon večerašnje sednice Upravnog odbora doneta je odluka o smeni Stepanovića sa funkcije šefa stručnog štaba" saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Superligaš iz Niša otvorio je novu sezonu sa četiri vezana poraza a kap koja je prelila čašu bio je neuspeh u duelu sa Donjim Sremom koji je prethodnog vikenda igran na "Čairu".

Stepanoviću u odbranu valja reći da je Radnički na startu sezone imao jako težak raspored jer je u prva tri kola morao na megdan ekipama koje su u prethodnoj sezoni zauzele tri vodeće pozicije u JSL.

Radnički će u nastavku sezone sa novim trenerom pokušati da se pomakne sa poslednje pozicije na tabeli a prvu priliku za popravljanje bodovnog salda Nišlije će imati narednog vikenda na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke