Stepi ima recept za "Ćurane"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.08.2014.
19:22
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragoslav Stepanović sumirao je utiske nakon duela sa Zvezdom i Partizanom i konstatovao da će u meču sa Jagodinom zahtevati od svojih igrača da igraju kao u drugom poluvremenu susreta sa crno-belima.

Beta/Saša Đorđević
Beta/Saša Đorđević

Povezane vesti

Nakon dva uzastopna poraza na otvaranju šampionata fudbalere Radničkog iz Niša očekuje gostovanje finalisti nacionalnog kupa iz prethodne sezone.

Trener superligaša sa "Čaira" Dragoslav Stepanović rezimirao je uoči gostovanja Jagodini dešavanja iz prethodne dve nedelje i objasnio šta će od svojih izabranika zahtevati u duelu sa "Ćuranima".

"Nakon dve utakmice mogu da napravim mali rezime gde bih rekao da posle prošlogodišnjeg uspeha ove ekipe imamo dodatni pritisak,  pritom je raspored u prvih 5 kola težak. Protiv Zvezde mislim da smo igrali lošije, protiv Partizana smo bili na putu da izjednačimo i napravimo mnogo više. Igra koja je u  drugom poluvremenu protiv Partizana pokazana, je igra koju ja volim i koju ćemo forsirati" rekao je Stepanović.

Iskusni fudbalski stručnjak dodao je da su i povrede igrača i veliki broj promena u igračkom kadru uslovili lošiji početak ali da je cilj da se od Radničkog stvori stabilan superligaš kakav je Jagodina.

"Kada je u  pitanju Jagodina, čini mi se da su oni svoj cilj ostvarili i da su dostigli tu etapu da se bore za prva četiri mesta. U zadnje dve godine nisu menjali tim već ga samo dopunjavali. Gledao sam njihovu utakmicu sa Mladošću, imaju ofanzivne bekove, tako da ćemo to morati da rešavamo, ali verujemo da ćemo biti bolji nego u prethodnim utakmicama" istakao je popularni Stepi.

Stepanović ima velikih problema sa sastavljanjem ekipe jer čak četvorica igrača imaju problema sa povredama ali je trener Radničkog takvu situaciju okarakterisao kao dobru priliku da se nametnu mlađi igrači.

"Mladi igrači treba da iskoriste šansu ukoliko im bude pružena i da pokažu ono što se od njih očekuje. Jedan od njih je Đuričković koji je protiv Partizana pokazao nešto što ga vodi u  predeo plejmejkera. On bi mogao da bude vrlo pouzdan igrač" zaključio je Stepanović.

Utakmica trećeg kola Jelen Superlige između Jagodine i Radničkog iz Niša zakazana je za subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke