Stefan Babović - Partizanova ''posebna priča''...

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.01.2016.
11:52
Izvor: Beta

Crno-beli će u nastavak sezone bez zamenika kapitena Stefana Babovića, što je danas i potvrđeno, s obzirom da se iskusni vezista nije pojavio na početku priprema za drugi deo sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu povodom početka priprema za prolećni deo šampionata. Crno-beli u drugi deo šampionata ulaze sa 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Upitan da li će veliki bodovni zaostatak na neki način biti rasterećenje za ekipu, Iliev je odgovorio odrečno.

"Mi to ne gledamo tako, da nam je lakše. Ulazimo kao novi stručni štab, da osvojimo prolećni deo prvenstva, da učinimo šta je do nas da budemo najbolji, da pokažemo pravac kuda idemo.

Želimo da vratimo publiku, da igrači budu zadovoljni na terenu i vratimo ambiciju Partizana. Imamo priliku da osvojimo Kup, to je primarni cilj, ali i da za ovih pet-šest meseci pripremimo ekipu za narednu godinu"
, rekao je Iliev novinarima na Teleoptiku.

"Želimo da se ekipa za to vreme uigra, zbog toga gledamo da što više posla završimo u januarskom prelaznom roku, kako bismo imali koliko-toliko čistiju situaciju za leto", dodao je on.

Iliev je naveo da Partizan ima veliki igrački kadar "koji mora mnogo da se smanji kako bi ekipa bila produktivnija".

"Očekujem dobru, atraktivnu igru Partizana, novi-stari Partizan, onaj što je oduvek bio atraktivan za gledanje, ubojit na terenu.

Radimo na prelaznom roku, ažurni smo i želimo da ga završimo do početka priprema na Kipru.

Januarski prelazni rok je malo turbulentiji od letnjeg, mi smo istrajni, dovešćemo još par kvalitetnih igrača",
naveo je on.

Fudbaler Stefan Babović se nije pojavio na pripemama, a Iliev je rekao da mu je klub izašao u susret i pustio ga da pronađe angažman u inostranstvu.

"On je posebna priča, igrač čijim željama treba da se izađe u susret. Dobro ga poznajem, napravio je velike uspehe sa klubom, znam koliko je značio za svlačionicu prethodnih godinu dana i koliko toga je dao i van terena.

Verovatno je došlo do zasićenosti, napominjao mi je da je spreman i da je vreme da ponovo ode u inostranstvo. Zaslužio je da mu se izađe u susret"
, rekao je on.

Sportski direktor crno-belih nije želeo da kaže kakva je situacija oko fudbalera Andrije Živkovića, za koga se spekuliše da će napustiti klub, kao ni oko fudbalera Vojvodine Marka Ivanića, za koga je Partizan zainteresovan.

Iliev takođe nije želeo da komentariše pisanje crnogorskih medija da je Partizan zainteresovan za mladog fudbalera Budućnosti Marka Burzanovića.

Bivši fudbaler Partizana Iliev rekao je da će klub ovih dana sigurno dovesti jednog stranog štopera.

"Imamo dva ozbiljna imena, ozbiljno se pregovara sa obojicom i u pitanju su nijanse. Za dan-dva ćemo znati, ali radi se o strancima sa ozbiljnim pedigreom.

Imamo još dve pozicije koje su nam bitne, ne bismo da se zalećemo, ako ne uspemo da dovedemo te vrhunske igrače ne bih da idemo grlom u jagode pa da dovedemo nekoga za koga znam da nije za Partizan"
, dodao je on.

Iliev je naveo da je povratak Brazilca Klea "obostrana želja", ali da ima prepreka, ''možda i nepremostivih", i dodao da klub radi na altertnativi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KRLE 12
Thursday, 14.01.2016
17:28

STEFANE OSTANI

avatar
Black Tooth
Thursday, 14.01.2016
15:18

ivice ako ne uspes vec sada na zimu na leto da se pokupis lepo i odes!

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
13:58

Gde su na pripremama Igraci iz jesenjeg prvog tima: Trnic (da li je u Teleoptiku i koji ce biti njegov status), Fabrisio (da li je vracen, koja je zvanicna verzija), Glavcic, Kosovic, Lekovic (da li je vracen Poljacima ili nije i da li uopste postoji ta mogucnost jer jos jedni penali nikako nisu dobrodosli)? Sta je i sa onim igracima kojima je sada istekla pozajmica: Marinkovic (Vozdovac), Cadjenovic (Teleoptik), Grbovic (Teleoptik), Damjanovic (Sindjelic), Perisic (Sindjelic), a trebalo bi da je i Askovskom istekla pozajmica (Novi Pazar)? Sta je sa Cermeljem koji nam je bio na letnjim pripremama, a po pricama vazi za naseg velikog talenta? Ko je Nikola Milenkovic koji je na pripremama i sta on tacno igra u odbrani?

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
13:52

FORZA PARTIZAN!