Statistika Pavkova koja može da raduje sve "Delije" pred Večiti derbi!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 24.04.2019.
19:07
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Nije mali podvig.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Pogotkom u prošlom Večitom derbiju, Pavkov je Crvenoj zvezdi doneo bod, ali i nastavio da beleži impresivne brojke protiv najvećeg rivala.

Korpulentnom napadaču je gol u martovskom derbiju bio je peti na pet susreta zaredom protiv Partizana, a u strelce se upisivao i u svakom od četiri duela koje je sa ovim rivalom igrao u dresu Radničkog iz Niša.
 
Pred novi okršaj i borbu za bodove u trećem kolu plej-ofa Superlige, golgeter "Crveno-belih" je u prvi plan stavio učinak tima i naglasio želju da Zvezda pobedom napravi još jedan korak ka konačnom cilju.
 
"Lep podatak koji mnogo znači, posebno meni kao napadaču pred ovako važnu utakmicu. Ipak, kao što smo svi u ekipi nebrojano puta istakli, nabitnije nam je da ostvarujemo pobede i dobre rezultate. Niko od nas ne stavlja lični učinak u prvi plan. Naravno, veoma je lep osećaj zatresti mrežu u Večitom derbiju i ne bih imao ništa protiv da nastavim dosadašnju tradiciju, ali je trijumf ispred svega", rekao je Milan Pavkov.
 
Oba ovosezonska Večita derbija su završena rezultatom 1:1, a strelac za Zvezdu u prvom ovosezonskom susretu gradskih rivala bio je Ričmond Boaći. U tom duelu Pavkov je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru.

Sada mu se pružila prilika da ponovo bude koban po "Crno-bele" pošto će Ričmond Boaći najverovatnije propustiti utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.04.2019
23:25

Mislim da nije lose da se pred 160. derbi objavi i ova vest.

SISTEM ranog uzbunjivanja o sumnjivom klađenju na fudbalskim mečevima širom Evrope prijavio je UEFA svoja saznanja o čak osam utakmica u Superligi i Prvoj ligi Srbije iz prošle i ove sezone. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je danas donela odluku o opomenama i finansijskim kaznama za šest domaćih klubova zbog svega što se dogodilo na tim mečevima.

SPISAK SUMNjIVIH MEČEVA
Zlatibor - Sinđelić 2:0
Dinamo - Sinđelić 4:1
Proleter - Radnički Niš 1:2
Inđija - Proleter 1:1
Partizan - Dinamo 6:0
Radnički Niš - Dinamo 2:1
Proleter - Zemun 4:1
Budućnost - Dinamo 1:2

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 24.04.2019
23:17

Hej Pavkov, skoci daj gol glavom !

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.04.2019
23:07

Skroman decko, a u derbiju cepa mreze jer protiv bivseg Zvezdinog rivala utakmice mu leze.