Stari znanci u novom okršaju - Ove timove izvode Lalat i Ivić (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.07.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odabrali su startne postave za današnji duel u Netanji.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbal piše zanimljive priče, pa tako i današnji meč u Netanji ima određeno simbolično značenje.

Ekipe Makabija iz Tel Aviva i Radničkog iz Niša sastaće se danas u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a sa klupe će ih voditi bivši igrači Partizana i Crvene zvezde.

Vladimir Ivić preuzeo je Makabi ovoga leta, baš kao i Nenad Lalatović Radnički iz Niša. Radi se o bivšim fudbalerima beogradskih "večitih" koji će danas ponovo odmeriti snage, samo će ovoga puta to činiti na drugačiji način.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da će gol Makabija danas čuvati bivši golman Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Predrag Rajković, momak koji je u vreme dok je Lalatović sedeo na klupi crveno-beli promovisan u kapitena.

Nenad Lalatović nije mogao da računa na sve igrače za večerašnju utakmicu ali je u najavi poručio da se ne plaši nikoga i da veruje u pozitivan rezultat.

Evo i sastava dveju ekipa za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji će početi u 19 časova uz direktan prenos na drugom kanalu Radio televizije Srbije.

Makabi Tel Aviv: Rajković - Dasa, Tibi, Žair Amador, Enrik Saborit - Miča (C), Perec, Rikan, Atzili - Kjartanson, Atar;

Radnički Niš: Živković - Todorovski, Pankov, Bondarenko, Stanković - Mijailović, Mićić - Stanisavljević, Noma (C), Grbić - Mrkić;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke