Stanojević spremio Partizan za sve moguće situacije u Moldaviji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.09.2020.
13:32
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Ništa ne prepušta slučaju!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan u četvrtak gostuje u Moldaviji, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a domaćin crno-belima biće tamošnji Sfintul George.

Partizanova ekspedicija sutra putuje na odredište, a danas je kompletna ekipa bila podvrgnuta PCR testiranju na koronavirus.

Odrađen je i poslednji trening pred put u Moldaviju, posle kojeg je trener Aleksandar Stanojević izneo svoja očekivanja od sutrašnjeg meča.

''Znamo dosta, pratili smo njihove utakmice, upoznati smo. Jedna disciplinovana ekipa koja je izbacila beloruskog predstavnika. Mislim da smo uz svo poštovanje bolji od njih. Verujem da će sve proći kako treba, ali kad se igra jedna utakmica, jasno je da je drugačije, spremali smo se za sve varijante, videćemo.

Vežbali smo sve situacije, i ako gubimo, i ako vodimo, sa jedan, dva razlike, ako dođe do penala, sve smo se spremali, videćemo šta nas čeka. Momci su fokusirani, spremni smo. Videćemo'',
istakao je Stanojević u razgovoru sa Biljanom Obradović.
-
-

Ima mišljenja i da su Moldavci grubi, da vole i da isprovociraju na terenu, a ima i pomalo provokativnih izjava u medijima, poput procene da Partizan ne dolazi u najboljem izdanju.

''Pratim sve šta oni kažu, kako vide nas, kako razmišljaju, ali Partizan je uvek Partizan, spremni smo maksimalno, znamo šta nas čeka i to je najvažnije'', zaključio je Stanojević.
-
Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 15.09.2020
19:58

Pored ociglednih kadrovskih problema, nesto je utihnula prica o pojacanjima. Izgleda da glatko ide samo sa onima koje niko nece.....