Stanojević proziva odmah nakon Božića, Partizan na pripremama u inostranstvu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.11.2020.
13:32
Izvor: Sportske.net

Dobro poznata lokacija i pored opasnosti od pandemije koronavirusa.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Pandemija koronavirusa predstavlja veliki problem u organizaciji rada u fudbalskim klubovima, a izuzetak nije ni Partizan.

"Crno-beli" su ipak napravili načelni plan zimskih priprema koje ih očekuje odmah posle Božića, kada se nakon nekoliko dana rada u Beogradu sele u turski Belek.

U pitanju je zemlja otvorena za sve u ovom trenutku, poseduje uslove i adekvatne rivale koji će vrlo verovatno takođe pripremati svoje timove u ovom turskom mestu.

Zimska pauza u Superligi nastupa 16. decembra, a Aleksandar Stanojević će obaviti prozivku 8. januara, uz ostavljenu mogućnost da se to desi dan ili dva kasnije.

Tim će u prvih nekoliko dana obaviti medicinske preglede, testiranja i trenirati u "Zemunelu", a potom sledi selidba u Tursku, odnosno u Belek, gde se Partizan pripremao i u prethodne dve godine.

Baner

Crno-beli će u antalijskoj regiji boraviti od 14. do 29. januara kada će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica, a potraga rivala je u toku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 18.11.2020
08:18

Овај одлучио да по сваку цену првенство заврши међу прва четири тима али тешко да ће у томе успети.

avatar
leon
Tuesday, 17.11.2020
15:56

Partizan na pripremama u Turskoj? A nemaju leba da jedu,dobijaju pomoć države.A ova mala deca skupljaju pare za lečenje putem SMS -a.I šta pripremaju da osvoje drugo mesto???? Jaooo Srbijo

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 18.11.2020
08:19

Бахатост.