Stanojević potvrdio večeras, evo kada očekuje pojačanja: ''Sve je jasno!''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.09.2020.
20:05
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Samo nekoliko minuta pre nego što je počeo večerašnji meč sa Radom...

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbalski maraton, odnosno multiprenos koji večeras gledamo na ''Areni Sport'', a uz podršku ''AdmiralBet-a'' nastavljen je utakmicom između Partizana i Rada, koja je počela u 20 časova i u kojoj debituju treneri ove dve ekipe - Aleksandar Stanojević i Zoran Njeguš.

Neposredno pred početak meča, novi trener Partizana je govorio za TV Arena Sport'' i tom prilikom otkrio šta se dešava po pitanju pojačanja i kada će ona biti ozvaničena.

''Osećam se fenomenalno, fokusiran sam na neke detalje, zadovoljan što sam ovde i jedva čekam da počne utakmica. Što se tiče pojačanja, sve je jasno, sve sam predočio ljudima iz kluba. Imamo jasne ciljeve, to je otprilike to što se pojavljuje u medijima. Ljudi iz kluba vredno rade i od ponedeljka očekujem već prve konkretne informacije ili prva pojačanja'', jasan je Stanojević.

Podsetimo, imena koja su se pojavljivala u medijima su Miloš Jojić, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, a poslednjih dana i Ivan Obradović.
-
Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 12.09.2020
22:43

Čolić - Čumić - slično, nisam siguran da li zaslužuje ulaganje, još manje kao pozajmicu.
Jojić - odličan igrač, ali možda preveliki trošak za poziciju na kojoj imamo veoma sličnu opciju - Natka (da, stranca, ali možda i boljeg i jeftinijeg).
Ivan Obradović - bio je sjajan, ali izgleda da zaista više ne igra na nivou. Pritom, Ivan Ćorković je - jako sličan igrač, jako. Zlatan Šehović je (nadam se) prioritet, jer on zaista može da donosi - razliku.
Svetozar Marković, takođe bio super, ali tone. Da ga dovedemo da se u Partizanu razigra za Olimpijakos (?), a da neki drugi greju klupu i odvajaju se od terena. Voleo bih da Stanojević vidi kako je u mlađim kategorijama igrao Bojan Balaž. Siguran sam da bi njega vratio, a ne uzimao pozajmicu.
VLALUKIN!!! Miljković jeste uneo sigurnost, ali Vlalukin bi bio rešenje za sledećih nekoliko godina i na kraju, nek bude konkurencija sa njim i Lutovcem.

Prošlih godina sam predlagao neke igrače, koji su se mogli dovesti relativno povoljno, a sad su u reprezentaciji - Danijel Aleksić, i Đuričić. Đuričić bi bio fantastčno rešenje za Partizan i možda bi neka dobra prodaja mogla da ga dovede, a sa njim bismo imali fantastičnu sredinu terena.

Drago mi je što je Stanoje stavio Popovića na gol, dečko je zaista perspektiva. Deluje sigurno u svakom pogledu, nema paničnih i pogrešnih ispucavanja (bar za sad, da ga ne ureknem), prati igru, istrčava na vreme, uglavnom se odlično postavlja. Istina, mora još da uči, on je TREĆI golman, ali bar slabije utakmice u LL ligi - može da brani.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.09.2020
20:52

Zaboravio si bas one koji ce nam mozda doci, Vlalukina i Cumica.

avatar
magister
Monday, 14.09.2020
18:17

Nisam, napisao sam - svoje mišljenje.
Čumić je meni - jako sličan Čoliću. Jako (ono što sam ga gledao jednu utakmicu u mladoj). Zašto bismo doveli na pozajmicu tog igrača, a imamo sličnog?
Vlalukin, pa za njega sam govorio još od kako sam ga gledao pre 2 godine na Turniru prijateljstva (valjda još u Bjeljini?). I napisao sam gore, VLALUKIN!!! Nadam se da će ga odmah dovesti, glupo je ispušten (kao što smo glupo pustili i Bogosavca).

Inače, ne slažem se da smo tanki sa stoperima. Gledao sam sad i Vujačića za CG reprezentaciju. Odličan igrač. Mi moramo da shvatimo da postoje kiksevi kod svih igrača. Važno je da se ne dogode na važnim utakmicama i da budu što ređi, ali imaju ih i jedan Ramos i jedan VanDajk i Lindelof (onoliko) i Pike... a plaćani su i plaćeni više desetina puta više od naših. Pavlović je izuzetan talenat i nek priča ko šta hoće, on će biti među 5 najboljih stopera već za 2 godine. I Milenković je već tu. A školovali se pored Ostojića. Vitas je takođe odličan, ali je imao 2, 3 kiksa na 2 utakmice. Nadam se da je iscrpeo kikseve i da ih više neće biti. Balaž (koga stalno pominjem) je u juniorima igrao sjajno, bio najodgovorniji, pokrivao svakog ko kiksne i velika je šteta što takav igrač i talentovan i odgovoran, nije ostavljen u Partizanu.

Za zadnjeg veznog, centralnog (plejmejkera?) i špica se slažem, pogotovo poslednje 2 pozicije.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
18:31

Bas ste me nasmejali, nisam znao da ste Vi Darko Mitrovic:-D