Stanojević najavio promene, nada se pojačanjima!

Autor: Beta Beta
subota 19.09.2020.
14:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će u predstojećem meču protiv Zlatibora napraviti četiri ili pet promena u timu i dodao da se nada da će do kraja prelaznog roka dobiti više od jednog pojačanja.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Povezane vesti

"Imali smo 120 minuta (u kvalifikacijama za Ligu Evrope), put, igrači su malo umorniji... Idemo opet na put i to nam malo stvara probleme, ali ovo nam je mnogo važna utakmica, tako se i pripremamo", rekao je Stanojević u uvodu konferencije za novinare na Sportskom centru Teleoptik.

Partizan je u četvrtak izborio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa pošto je u Kišinjevu, posle produžetaka, pobedio ekipu Sfintula sa 1:0.

Crno-beli sutra gostuju Zlatiboru u utakmici osmog kola Super lige Srbije, a narednog četvrtka ih čeka gostovanje ekipi Šarlroa.

"Generalno, neću nikog odmarati za utakmicu u Belgiji, samo ću ih odmarati od utakmice iz Moldavije i to je razlog za rotacije, ne zato što se pripremamo za Belgijance već zato što moramo da odmorimo neke igraće", rekao je Stanojević.

On je istakao da je ekipa spremna za meč protiv Zlatibora.

"Momci su se oporavili, svi su zdravi. Videćemo kakva će utakmica biti. Nadam se da ćemo biti dominantni", rekao je Stanojević.

Baner 5

Stanojević je naveo da je Takuma Asano u "dobrom stanju".

"Ne znamo samo kakva je situacija sa (Umarom) Sadikom zbog povrede... Čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi, biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo, idemo sa najboljim što imamo", rekao je Stanojević.

Govoreći o timu Zlatibora, Stanojević je rekao da se ta ekipa, za razliku od početka šampionata, sada konsolidovala.

"Gledao sam njihove utakmice... Mislim malo si se konsolidovali u odbrani, igraju defanzivnije, disciplinovanje, znamo sve to... Opasni su, svaka ekipa ima dva-tri opasna igrača u našoj ligi i svaka ekipa može da bude opasna. Spremili smo se"
, rekao je Stanojević.

Upitan da li će zbog "bonusa" Aleksandar Popović ponovo medju stative, Stanojević je rekao da mu se "ne svidja" da Popović brani zato što je "bonus" igrač.

"Što se golmana tiče, imamo problem sa bonus igračima, tako da ćemo morati nekad da koristimo nekad Popovića, nekad Stojkovića... Ne svidja mi se da Popović brani zato što je 'bonus'. Ni on se verovatno ne oseća dobro zbog toga. On je talentovan golman i budućnost Partizana. Stojković bi branio, tu nemam dileme, ali takva je situacija"
, rekao je Stanojević.

Govoreći o prelaznom roku, Stanojević je naveo da su mu pojačanja neophodna.

"Ja se nadam da će biti više od jednog pojačanja. Uvek vam trebaju pojačanja. Mislim da su nam neophodna. Savo (Milošević) je bio duži period tu, napravio je tim... Što se mene tiče, meni je potrebno još igrača", rekao je Stanojević.

Utakmica Zlatibor - Partizan igra se sutra od 19.00. Partizan je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 15 bodova, dok je Zlatibor na 17. poziciji sa pet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 20.09.2020
11:03

Uprava razmislja samo o prodaji,kakva pojacanja ?Ako nalete na neki krs ili neciji otpad dovesce ga za dzabe.

avatar
magister
Saturday, 19.09.2020
22:17

Pročitao sam negde da nam Makabi za Šehovića i Metalac za Vlalukina, za igrače koje smo stvorili, traže po 200h. Koliko se sećam - pustili smo ih - bez naknade. Nadam se da taj pokazatelj neznanja uprave neće uticati na dovođenje ova dva velika talenta i to za pozicije koje su deficitarne, i još - dva bonus igrača.

Protiv Zlatibora:
Popović - Lutovac, Vujačić, Banjak, Brežančić - Šćekić, Smiljanić - Marković, Suma, Stevanović - Matić.

Eto, tako bih pobedio Zlatibor. Ni Lutovac, ni Šćekić, ni Marković, ni Suma, ni Stevanović, ni Matić - nemaju razloga za odmor. Suma, Stevanović i Matić - naprotiv, treba da igraju da bi nekako ušli u formu. Marković - unosi kvalitet u tim i sa Lutovcem može da bude veoma dobar tandem na desnoj strani.

avatar
ŠDanilo
Saturday, 19.09.2020
21:26

Samo da ti Ilijev ne bira pojačanja.

avatar
Osijek 51
Saturday, 19.09.2020
20:05

Leba Ti, od cega igraci odmaraju, pa ono je bilo trckaranje, nisu napravili dva prava sprinta, ako je odmor od puta onda OK.....

avatar
Osijek 51
Saturday, 19.09.2020
19:58

PAZI, on se nada , pa zar to nisi rijesio prije dolaska. E, moj Stanoje barem bi Ti trebao znati da sa partizanovom upravom svaki trener urinira krv, lakse bi od ciganke iskamcio dijete nego od njih dolar za pojacanja, oni su majstori za rasprodaju i povecanje duga, nista vise,,,,

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 19.09.2020
19:28

Da bi Stojković mogao da brani umesto Popovića Partizan traži bonus igrača u zadnjoj liniji (Vlalukin, Marković, Joković, Šehović) jer zbog velikog kvaliteta u napadu nema mesta za još jednog bonus igrača pored F. Stevanovića, a tu bi imao D. Stojkovića, Pavlovića, Čolića, Jovića i Štulića. Vlalukin bi dobrodošao s obzirom da Partizan na poziciji desnog beka osim Miljkovića ima samo Lutovca kome to nije prirodna pozicija. Znam da se mnogi neće složiti, ali Markovića jedino vidim na desnom beku, na štoperu nema šta da traži u Partizanu. Šehović je možda i najbolje rešenje od ove četvorice, ali ga je najteže sada dovesti i Partizan tu već ima dva igrača (Urošević i Brežančić) pa bi bilo prenatrpavanje dovesti i trećeg levog beka. Joković nije slučajno na listi jer ima potencijal, međutim ukoliko dođe on koji je 1999. godište već sledeće sezone više neće biti bonus. Partizanu treba i zadnji vezni koji će moći da odmeni Zdjelara jer Šćekić i Smiljanić ne mogu da ga zamene, već eventualno mogu da igraju u paru sa Zdjelarom. Možda bi rešenje bio Radin, igrač sa srpskim pasošem, veliki radnik na terenu i od domaćih igrača dostupnih Partizanu najpribližniji onome što je bio Everton. Podržavam dolazak Jojića pod uslovom da Suma ostane u Partizanu, a ne poput Miletića i Miljkovića jer je Jojić slabiji individualac od Sume, Suma je pravio razliku na terenu i protiv Mančester Junajteda. Čumić nije došao, ali i da je došao ne bi on mogao da igra pre Asana, Markovića i F. Stevanovića i samo bi pojačao konkurenciju D. Stojkoviću, Lutovcu, Čoliću i Joviću, a to bi već bilo prenatrpavanje igračkog kadra. Kada govorimo o krilnim pozicijama mogao bih da aminujem igrača koji bi mogao da bude bolji Asana, Markovića i F. Stevanovića, a to je igrač poput Leonarda i možda Sulejmanija koji nakon povreda nije ono što je bio. U špicu bih rado Matića zamenio Škuletićem. Što se tiče golmana mislim da je Partizan trebao umesto potpisivanje ugovora sa N. Stevanovićem da pokuša da angažuje pravu konkurenciju / nasledinika V. Stojkoviću, a dovođenje sada četvrtog golmana bez obezbeđene grupne faze evropskog takmičenja bi takođe bilo prenatrpavanje.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 19.09.2020
17:32

Prodali su Miletića za 500 hiljada, tako da priča da nemaju para za Vlalukina i Šehovića (obojica po 200 hiljada) nema smisla.