Stanojević najavio promene i ozbiljan pristup protiv Bačke

Autor: Beta Beta
utorak 20.10.2020.
16:36
Izvor: Beta

Stanojević kaže da je derbi arhiviran, bez kalkulacija u Kupu Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da su utakmice posle "večitog" derbija uvek teške, ali da njegovi fudbaleri moraju da nadju energiju za duel sa Bačkom u Kupu Srbije.

"Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan je u nedelju igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom u Super ligi, a sutra mu predstoji utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke.

"Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo odredjenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo da našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica",
kazao je Stanojević.

Baner

Sejduba Suma neće igrati narednih mesec dana zbog povrede oka, a Stanojević mu je rekao da je važno da "nije bilo ono najgore" i da će on biti spreman "kad-tad".

Partizan neće moći da računa i na Aleksandra Šćekića i Filipa Holendera, koji su neizvesni i za vikend i nastavak Super lige.

Priliku da debituje za Partizan imaće francuski napadač Žan-Kristof Bajbek, o kome je Stanojević rekao: "Bajbek će biti u konkurenciji, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati".

Utakmica Partizan - Bačka igraće se sutra od 16.00 na stadionu u Humskoj.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 21.10.2020
02:07

Mislim da Partizan mora da vrati i Arambašića i da i on i Štulić treba da dobijaju šansu, jer je igra bez centarfora - problem. Postoje timovi koji umeju tako da igraju, mislim da mi ne. Možemo da imamo drugačiji tip centarfora od onih kakve smo imali poslednjih nekoliko godina, ali ipak treba da imamo centarfora u timu. Pošto vidim da razmišlja o 3 stopera i u toj formaciji pominje i Obradovića, možda je ova utakmica šansa da proba s tim, ali da na poziciju desnog na boku stavi Lutovca, koji ozbiljno igra i beka i krilo, čime bi se smanjio rizik od *eksperimenta*:

Popović - Marković, Ostojić, Obradović (Banjak) - Lutovac, Zdjelar, Natko, Asano - Marković, Stevanović - Baebek (Štulić).

Marković i Stevanović na pozicijama između krila i polutke, da udvajaju sa Lutovcem i Asanom, to zaista može biti veliki adut.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 20.10.2020
16:44

Ta promena mora da je danilo ili srdjan.