Stankovića obuzele emocije: ''Fenomenalno!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.12.2020.
19:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin strateg ima samo reči hvale od početka ove sezone za svoje fudbalere.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Oni su danas na najbolji način završili jesenji deo sezone u Linglong Superligi, savladali su Metalac u Gornjem Milanovcu sa 1:0 i obezbedili devet bodova zalihe u odnosu na drugoplasirani Partizan tokom zimske pauze.

Posle meča, trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da sakrije oduševljenje učinkom svog tima.

''Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam da l' smo nešto riskirali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu.

Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju'', konstatovao je Stanković.

Zvezdina gol razlika 51:7 je dodatni razlog za zadovoljstvo, mreža je po ko zna koji put ostala sačuvana.

''Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana'', zaključio je Stanković.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
21:40

Stankovicu zar je moguce da si toliko srecan i pod toikim emocijama posle jedne male pobede protiv Metalca.

avatar
babaroga
Wednesday, 16.12.2020
23:01

A zasto ne bi bio? Da se posluzim tudjim recnikom: svako pametan zna ko su oni i za koga krljaju. Krv su bili pustili, pogledaj samo za sta smo dobili zadnji zuti karton? Da je njihov igrac malo jace stisnuo saku sada bi ovaj nas bio operska pevacica. Zato da, svaka im cast na zivcima i na tome da su dobili utakmicu i izvukli se bez ozbiljnih povreda. I to treba nauciti.