Stanković već najavio promene u sastavu za meč protiv Omonije!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.09.2020.
21:14
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

I to odmah posle meča sa Čukaričkim.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras ostvarila i sedmu pobedu u sedam odigranih kola u Linglong Superligi, a ukupno devetu u isto toliko mečeva od početka sezone ako računamo i evropske utakmice.

Večerašnji trijumf je posebno drag treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću, jer je ostvaren na njegov 42. rođendan.

Naravno, na početku razgovora za TV Arena Sport odmah posle meča, Stanković je dobio rođendanske čestitke, uz pitanje da li mu je i ova pobeda bila jedna od rođenbdanskih želja.

''Hvala, hvala puno, hvala od srca... Hvala svima, veliki pozdrav. To je bio i cilj ovog gostovanja'', uzvratio je raspoloženi Stanković i nastavio:

''Radili smo puno, imamo i svoje ciljeve i svoje pritiske i najvažnije je bilo da se dođe do tri boda. Čestitam mojim momcima, znamo svi šta smo prošli u ovih 45 dana, tako da sam zadovoljan, iako može bolje. Nekada je cilj samo pobediti kao večeras.

Čukarički je imao svoje šanse. Jedna prava fajterska utakmica, moglo je da bude još golova, a mi se sada okrećemo najbitnijoj utakmici od početka sezone'', istakao je Stanković.

Naravno, neizbežna tema je sreda i utakmica protiv Omonije na Kipru, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako mu nije bilo postavljeno to pitanje, za meč na Kipru je najavio znatno izmenjenu postavu u odnosu na današnji meč

''Misli su sigurno bili okrenute ka sredi. Ova utakmica je arhivirana, tri boda su uzeta, idemo dalje. Mislim da će postava biti drugačija, dosta drugačija. Kanga i Velja su odigrali utakmicu po mom ukusu, baš kako treba, sa dosta 'personalitija', dosta odgovornosti, svidelo mi se to. Moglo je u odbrani malkice bolje, igra iza lopte'', objasnio je Stanković.
-
Baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 11.09.2020
21:30

Malkice bolje u odbrani,svim navijacima Milunovic prvi pa svi ostali skracuju zivot 60 posto utakmice.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 11.09.2020
21:24

Biće drugačija postava zvezde, umesto domaćih kumova ući će da sude UEFA-ini "kumovi". Naravno nema pitanja o suđenju, o odluci kuma da ne isključi Sanogoa i o povredi Docića, najvažnije je da su bodovi uzeti, da lepo rekao uzeti, a ne osvojeni, jer zvezda uzima da ne kažem otima i samo tako ume.

avatar
Dorotej
Friday, 11.09.2020
22:19

Eto nas svuda vole, čak nas i UEFA gotivi, a vas niko ne vari. Mogao bi da se upitaš zašto? Pitam se da li svet antigrobarski ili su grobari antisvetski?

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 11.09.2020
22:21

Maskoto sajta,kome se pustaju komentari uzduz i popreko,pitam se zasto :) ,tvoja opsesija prema Crvenoj Zvezdi je tolika da si ti njen najveci navijač,i mi ti se svi kolektivno zahvaljujemo.Sto se tice vecerasnje utakmice cista pobeda kao suza,cist crveni kad je vec utakmica bila resena,nedosudjen penal za nas,ali sve to nije bitno,ono sto je bitno da iole normalan covek ne moze da veruje u tvoje lazi,i lazi tvoga kluba zbog nesposobnosti da promeni nesto na bolje.Pozdravljam te puno a ja cu biti tu da procitam svaku tvoju laz iznova i iznova i da vidim da li si napredovao jer neosporno je da si talentovan za to sto radis.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.09.2020
21:21

Deki u velikoj si zabludi ako mislis da ces Kangu nauciti da igra iza lopte jer on je operisan od defanzive i iza njegovih ledja uvek duva promaja.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 12.09.2020
07:16

I tu ima istine moram da priznam.