Stanković: ''Turnover je neizbežan''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.10.2020.
00:04
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Prva reakcija Zvezdinog trenera posle kiksa crveno-belih.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Prva utakmica ove sezone na ''Marakani'' koju Zvezda nije uspela da dobije jeste večerašnji meč protiv Javor Matisa u okviru 12. kola Linglong Superlige.

Ovaj duel završen je bez golova, 0:0, a Zvezdi nije bio dovoljan ni jedanaesterac, dosuđen u 59. minutu, pošto je Ivanićev šut zaustavio golman Đorđe Lazović.

Posle meča, u izjavi za TV Arena Sport, trener Zvezde Dejan Stanković nije bio previše kritičan prema svojim igračima.

''Falio je gol. Pošto imamo mnogo utakmica, roster i ''turnover'' je neizbežan za ovaj momenat sezone. Ne mogu da kažem da nismo bili na nivou, falio je gol, a nismo iskoristili penal i dve 'mrtve' šanse. Kada ne daš gol, reskiraš i da ga primiš, mada nismo nešto previše reskirali'', objasnio je Stanković.

Ovaj kiks se dogodio između dve utakmice u Ligi Evrope - posle Hofenhajma, a pre Slovan Libereca.

"Ne verujem da je Evropa ostavila trag", smatra Stanković, koji je večeras značajno izmenio sastav u odnosu na prethodne utakmice.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 26.10.2020
15:58

Шта је турновер?

avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 26.10.2020
13:17

Šta je bilo neizbežno?

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
14:18

Pa neizbežno je to da grobarskke snage i dalje spinuju. Do juče nam je bio Javor filijala, danas se "cvrkuće" drukčije, sutra će biti nešto treće. A zajedničko je to da više mrzite Zvezdu nego što volite svoj klub. Stvar za psihijatriju.

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
11:51

Širom Evrope klubovi imaju probleme da održe formu zbog COVID-19. Nije bilo pravih priprema, publike nema koja zna da bude 12-ti igrač (nekim klubovima je jako važna, među njima je i Zvezda). Počinje po medijima dramatizovanje ovog nerešenog rezultata, sa Grofom smo na takav način izgubili titulu. Nema potrebe po tome., u strahu su velike oči. Neke stvari su ititantne nama navijačima Zvezde. Recimo, meni je nejasno kako navalni igrači ne zahvate loptu na 5 metara, promaše ceo fudbal, okliznu se, lopta im pređe preko noge i slično. Pojedincima je još uvek "mission impossible" prijem lopte!? Pojedini vezni igrači konstantno šalju loptu iza leđa saigraču, odbrambeni igrači u opasnoj zoni pošalju loptu protivniku u noge i slično. U svakom slučaju najvažnije je da se ne remeti mir, da se nastavi sa radom na otklanjanju evidentnih grešaka i podiže kvalitet igre. Prvi cilj mora da nam bude da i ove godine osvojimo titulu prvaka.

avatar
Gogi-11
Monday, 26.10.2020
17:41

Sa Stankovicem mozemo samo da sanjamo bolju igri a o tituli je joz rano razmisljati ima da se igra puno a svakako ce biti tesko osvojiti sa ovim strucnim stabom pa njima igraci posle 15 min ne mogu da se krecu po terenu, sad dali su problem treninzi ili splavovi ne znam ali vrlo je moguce da je kombinacija u pitanju

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 26.10.2020
09:52

Stankoic me po prilicno nervira svojim izjavama i stiteci svoje pulene . Nigde se ne spominje da su za sve krivi njegovi eksperimenti. Do kraja ce on tako a osvojiti nista nece.Mora da ode ili ovi sto tamo sede i samo nesto mudroju da mu daju otkaz.Ako ne pobede Liberec onda pocinje sunovrat.ja to ne mogu gledti i vise pratiti.

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
14:11

Na paniči. Pa i ako nastane "sunovrat", vratićemo se pre ili kasnije. Za Zvezdu se navija i kada ide i kada ne ide.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 27.10.2020
20:38

Ne, ne, ne, ne, ne slazem se sa tobom. Da, za Zvezdu se navija uvek i svugde, ali ovde ima nesto do cega nije smelo da dodje. Naime, Dekija cenim kao igraca iznad svega, mozda i vise od svih, ali on nije dobar trener. Igraci tu i tamo, mogli bi nekako da se skuckaju i da imaju vise uspeha svugde, ali uprava, iskljucivo uprava je kriva sto su postavili na mesto Dekija, a nisu pronasli trenera od znanja i autoriteta. Napominjem samo i verujem da ti to znas, koliko je samo prosle godine uslo novca u Zvezdu od prodaja igraca i od LS. A gde je taj novac? Zasto ovde Deki, a zasto ne neki trener koji bi ih uveo u LS opet?

avatar
Borkes
Monday, 26.10.2020
01:27

I pocelo jeeee...
Vise vam ni penali od 60-75 nisu dovoljni....

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
14:12

Ti bolje brini o Radničkom.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 26.10.2020
01:16

Pa naravno, nisam ocekivao dace nesto drugacije da izjavi!

avatar
Dorotej
Monday, 26.10.2020
14:15

Milojeviću ističe ugovor na proleće. Postoji realna šansa da se vrati ako Stanković nastavi sa ovakvim nebulozama. Velikoj većini navijača Zvezde se zamerio sa svojom očiglednom nestručnošću. Ako treba sebe da spašava, Terzić će ga bez razmišljanja zemeniti.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 27.10.2020
14:14

Pa slazem se ali,ali kriminalni Partizan mu daje vetar da on misli da radi dobro i da je sve ok,kako Madjiji,tako i njemu,e to je problem.