Stanković potvrdio promenu plana, na spisku 26 igrača

Autor: Milovan Longinov
subota 11.07.2020.
10:23
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je upalila motore i otišla na Divčibare.

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crveno-beli su se okupili danas u 10 časova na stadionu "Rajko Mitić", sa kog kreću put Divčibara.

Trener Dejan Stanković je potvrdio da će Zvezda odraditi oba dela priprema na Divčibarama, odnosno da neće putovati i u Vrnjačku banju, što je ranije bio plan.

"Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista", rekao je Stanković za Zvezda TV i dodao:

"Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Biće jake pripreme, kao na Kipru i u Turskoj. Drago mi je što ostajem u Srbiji, 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani", naglasio je Stanković.

Na prozivci Dejan Stanković ima na raspolaganju 26 fudbalera:

Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hose Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanć, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke