Stanković posle žreba: ''Kad bi otvorili Marakanu...''

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2020.
15:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da se takmiči sa svim protivnicima iz grupe u Ligi Evropa i istakao da je najvažnije da crveno-beli budu na visini zadatka.

Starsport/crvenazvezdafk.com
Starsport/crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda će se u grupnoj fazi Lige Evrope sastati sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

"U grupnoj fazi nema lakih protivnika. Sve su to timovi koji su na putu do Lige Evrope izbacivale i po nekoliko ekipa, tako da pre žreba nisam imao specifične želje. Sada posle izvlačenja mogu da kažem da smo mogli i bolje i gore da prodjemo, ali i dalje stojim iza teze da je najvažnije da mi budemo na visini zadatka", rekao je Stanković, prenosi klub.

"Kada bi otvorili Marakanu za naše 'delije', svaki meč bi nam bio lakši. Gent je vicešampion sjajne belgijske lige, Hofenhajm je završio šesti u oštroj konkurenciji bundesligaša, dok je i Slovan Liberec pokazao u kvalifikacionim rundama da ima kvalitet", rekao je Stanković.

"Nadigravaćemo se, mislim da sa svakim možemo da se takmičimo i radujemo se učešću u Lige Evrope", zaključio je trener Zvezde.

Grupna faza Lige Evrope počinje 22. oktobra, kada su na programu mečevi prvog kola, a završava se 10. decembra, za kada su planirane utakmice šeste runde.
-
Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke