Stanković: "Pobedio bolji"

Autor: Beta Beta
petak 21.08.2020.
20:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom teško stečenom pobedom nad Proleterom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Naravno, pobedi se u zube ne gleda. Ne može svaka utakmica da se završi sa tri, četiri, pet - nula. Nekada mora, što se kaže, i na mišiće, na mentalitet, na strpljenje da se kući odnesu tri bida", rekao je Stanković za Arenu posle utakmice u Novom Sadu.

Zvezda je golom El Fardua Bena u 77. minutu rezultatom 1:0 pobedila Proleter i posle pet kola Super lige ima maksimalan učinak.

"Fenomenalno. Prvo poluvreme je bilo dosta tvrdo, nepovezano. Jak otpor, što je i normalno kada dodješ kod ekipe koja je veoma organizovana i zna šta radi", kazao je Stanković.

"Pogodili smo sa izmenama u drugom poluvremenu. Utakmica je totalno bila drugačija, inercija na našoj strani i bio je samo momenat da je prelomimo. Ovakve utakmice mogu da se završe i 0:0. Ali, ako je pristup kao ovaj što je bio u drugom poluvremenu, ta igra i taj nastup, nije nikakav problem", dodao je trener Zvezde.

Crveno-belima sledi gostovanje Tirani u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trener Proletera Branko Žigić je rekao da nema šta da zameri svojim igračima.

"Pobedio je za nijansu bolji protivnik. Apsolutno ništa nemam šta da im zamerim. Desio se prvi poraz, to je sastavni deo igre. Zvezda je opravdala ulogu favorita, nadam se da smo im otežali mnogo više nego što su očekivali. Nemamo za čim da žalimo", rekao je

Proleter je doživeo prvi poraz ove sezone, posle dve pobede i dva remija na početku Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Saturday, 22.08.2020
00:03

Kako te nije sramota! Čolović im poklonio pobedu! Da nisu dali gol iz stalno suđenih slobodnih, sve bližih i povoljnijih, verovatno bi dunuo penal. Da mu je onaj izbačeni funkcioner Proletera drmnuo dobru šamarčinu!

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 21.08.2020
22:22

Igra i nije bila bas neka, ali dobro pobedi se ne gleda u zube.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 21.08.2020
21:46

Тако је Деки али то мора много боље.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
21:40

"Šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Krusevcu? Šta mi ali i drugi klubovi u Srbiji možemo da očekujemo posle onakvog sudjenja i sramno dosudjenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan. A prvenstvo je tek počelo." Zauvek ćete ostati najmanji klub na svetu celom.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 22.08.2020
14:14

Dok je takvih navijaca i onakvih ljudi u partizanu Zvezda ne mora da brine za svoju buducnost jer vi ste najvece zlo za vas same ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 25.08.2020
15:34

Nemoj tako o vasem vuleti, svako je onakav kakav jeste ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 23.08.2020
12:38

Ovo je zvezdino sa.opšenje ružni i tužni.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
21:37

Pod kojim uslovima se određuje ko je bolji? Pod uslovima zvezdinog suđenja po kojima protivniku ne bude dozvoljeno da igra na polovini zvezde jer faul za protivnika tu ne postoji, ali uprkos tome bar upute nekoliko šuteva u okvir zvezdinog gola, a zvezda čije igrače čim neko napadne odmah je faul ne može nijedan udarac u okvir gola da uputi sat vremena protivniku koji neće da se skloni. zvezdin Dragan Čolović prerušen u fudbalskog sudiju je doneo zvezdi najmanje 2 gola razlike (nedosuđen penal za Proleter, izmišljen slobodan udarac za zvezdu iz kojeg je zatim postigla neregularan gol i zbog 2 igrača na manje od 1m od živog zida Proletera plus nepokazan crveni Gavriću) što znači da bi umesto 1:0 za zvezdu bilo 1:0 za Proleter da nije bilo lopovluka i tada bi tvoja izjava bila istinita lažni misteru lažnog šampiona lažnog borca za srpski fudbal koji ovakvim lopovlucima uništavate. Utakmica u Tirani je najvažnija u sezoni ne samo za Partizan, već i za celokupan srpski fudbal i zato srećno Tirani!

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 22.08.2020
14:14

Sigurno ne pod partizanskim uslovima kao nekad ljepi.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 22.08.2020
15:08

Нема победе за вашу браћу. Нема вам спаса.

avatar
kiboloco
Friday, 21.08.2020
21:35

Bravo Deki, 6 od 6 ove sezone. Ocekujem i ovde komentare tipa: Lose, nemas pojma, prvi jaci protivnik i .... Ali tako je na sportskim.net prolazio i Miloje od strane kvazi navijaca...

avatar
Vanja Grubač
Friday, 21.08.2020
21:07

Hahahahahaha....