Stanković o ozbiljnom napretku u igri!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.07.2020.
22:07
Izvor: Sportske.net

Dejan Stanković zadovoljan igrom Crvene zvezde.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je danas savladala Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 1:0, a jedini gol smo videli u samom finišu meča kada je Krstović uspeo glavom da iskoristi centaršut Gobeljića i da pogodi mrežu domaćina.

Nakon utakmice oglasio se i Dejan Stanković.

"Bila je ovo odlična provera za nas. Prijateljske utakmice služe za uigravanje i napredak, a nas je ovaj meč dočekao posle veoma ozbiljnog rada. Ozbiljnijeg od onog koji smo imali pred utakmicu sa IMT-om. Zadovoljan sam kako je ovo danas izgledalo, ali napadači moraju da budu konkretniji i da poprave realizaciju. Konstrukcija, igra iza lopte, presing, sve je dobro izgledalo. Tek smo na devetom danu rada, a vidi se ozbiljan napredak u našoj igri"
, rekao je Stanković.

Ističe pristup igrača u prvi plan.

"Očekujem da nastavimo da radimo kao i do sada. U Pazovi nastavljamo da radimo na usavršavanju, na direktnosti, realizaciji, na igri u 16 metara i na onome što nam fali u ovom trenutku. Prezadovoljan sam pristupom igrača, tu nemam zamerku", kaže on.

baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 21.07.2020
09:04

Šta je Zvezda doživela, da novinari ismejavaju njenog trenera. Čuj "ozbiljan napredak" protiv Metalca. Kad "pukne tikva" u kvalifikacijama, najbolje da odu trener i ovakva uprava (Terzić & Mrkela).

avatar
Dorotej
Tuesday, 21.07.2020
09:01

Stankoviću Dejane, nećeš biti još dugo trener Zvezde. Predviđam ispadanje u kvalifikacijama i tvoj kraj na klupi. Čovek nema mentalni potencial da bude trener manjeg kluba, a kamoli Zvezde.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
08:51

Da Metalac nije zamenio ceo tim ne biste dali gol nedelju dana - fenomenalno! Tako to izgleda kada sudija ne krade, a protivnik ne želi da se skloni, međutim nije čudno što su i zvezda i prva dva njena protivnika u prva dva kola počeli pripreme kasnije jer će oni međusobne utakmice koristiti kao prijateljske. Malo je što je FSS oprostio dugove, upumpao milione evra još mora zvezda da koristi SC FSS za sopstvene pripreme. FSS je nezvanični sponzor zvezde.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
13:35

U to ste se najbolje uverili vi kako je to kad ne moze da se namesta, krade i otima jer prezivljvate susne godine sa sudijskim kradjama u derbijima ljepi.

avatar
Dorotej
Tuesday, 21.07.2020
13:43

Bavi se čoveče sa Partizanom. Imate dosta problema i trenera početnika sa smešnom upravom. Ni silaziš sa naših vesti k'o dete s trešnje. A i vama država daje pare, istina nešto manje nego nama, i vama se sviraju penali, malo manje nega nama, ali još uvek puno/previše. I vrapci na grani cvrkuću da su Zvezda i Partizan državna miljenčad, a ostali klubovi pastorčići. Zato su tvoji komentari deplasirani.

avatar
Old_school
Tuesday, 21.07.2020
07:21

Meni se place... prijatelju, sta uigravas kad imas 99% istih igraca vec godinama??!! Tesko nama...

avatar
Gogi-11
Monday, 20.07.2020
22:56

Neverovatno kakve izjave.... kao da niko nikada nije video fudbal.... napredak??? Ovo je za plakanje