Stanković nezadovoljan: "Ovo nema veze s vezom..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 22.10.2020.
23:31
Izvor: Beta

Zvezda je u Sinshajmu izgubila od Hofenhajma sa 2:0, u prvom kolu Grupe L Lige Evropa.

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su njegovi fudbaleri zaslužili više večeras protiv Hofenhajma i da nije zadovoljan zbog poraza.

"Momci su zaslužili više. Ne mogu biti zadovoljan porazom. Momcima ne mogu ništa da kažem, igrali su fajtersku, poštenu, mušku utakmicu. Pružili smo odličan otpor. Sitnice odlučuju, tako je bilo večeras. Jaka utakmica, dobra za Crvenu zvezdu. Uspeli smo da pariramo, da budemo ravnopravni", rekao je Stanković za RTS.

Zvezda je u Sinshajmu izgubila od Hofenhajma sa 2:0, u prvom kolu Grupe L Lige Evropa.

"Oni su dobra, uigrana ekipa. Sitnice su učinile da prevagne na njihovu stranu. Drugi gol je poklonjen. Ne volim poklanjanje, poklonjene golove. Možda smo mogli da budemo malo mirniji u kontranapadima, ostavili smo par lopti koje nije trebalo. Ali, jedva čekam da se nastavi Evropa, da se igra", kazao je Stanković.

Stanković je isključen posle vodećeg gola Hofenhajma.

Upitan je zašto mu je sudija dao crveni karton.

"Ne znam, ništa ružno nisam rekao, samo sam pitao da li je bio faul. Uzimam svu odgovornost, on je imao više rasprave sa klupom, nego sa mnom. Energično sam vodio utakmicu, kao što uvek radim, ali ovo nema veze s vezom", naveo je Stanković.

Zvezda će narednu utakmicu u Ligi Evropa igrati narednog četvrtka u Beogradu protiv Slovana iz Libereca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 23.10.2020
07:13

Штета што нисмо били мало храбрији од почетка.

avatar
Gogi-11
Friday, 23.10.2020
06:15

Bitno je Stankovicu da si platom zadovoljan sve ostalo je ne bitno... ti si trener taman kolko sam ja kosmonaut....

avatar
Sale1389
Friday, 23.10.2020
00:06

Bio si klasa od igrača, ali nemaš veze sa trenerskim poslom. Uhvati se da budeš menadžer nekim igračima i živi život. Slabo postava, bojažljivo igra. Nikolić je talenat za Linglong ligu ali ovdje se igra fudbal i nema puno grešaka. Brkovi loši a i Eraković nije još zreo da igra Evropu, pa nije to Vidić da se vidi da je klasa odmah pa da ga trpiš, pa prodaš. Vidić nije znao procijeniti let lopte kad je igrao u Zvezdi pa je na kraju dogurao daleko. Nema srčanost, nema želje kod igrača da se igra, da se nadigrava sa protivnikom. Hoffenheim jeste u jačoj ligi, imaju više novca, ali su večeras pokazali da se sa njima moglo dosta bolje. Da na stadionu Rajko Mitić bude jedna trećina gledalaca, oni lagano gube i to 2:0,a kamoli da je moguće da bude pun stadion. Moje mišljenje.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 23.10.2020
09:02

Moje misljenje je da je tvoje misljenje totalno pogresno. :) Nije Hofenhajm iz druge belgijske lige, prije par sedmica su razbili Bajern. To sto imas utisak da i nisu bogzna sta, iskljucivo je plod nase pozrtvovane i disciplinovane igre i Dekijeve taktike. Vidjelo se kod prvog gola koliko su dobri, samo smo malo bili nedisciplinovani, Nikolic je pomislio da moze do one lopte, cim se igra malo ubrzala - lagano smo dobili gol. Erakovic je odigrao odlicno, po mom skromnom misljenju.

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
10:33

Slažem se sa tobom. Već neko vreme pišem na ovom portalu da Dejan Stanković "Mister" nije kapacitet za trenera Zvezde. Zamene pravi očajne. Čuj uvodi Simića i Vukanovića. "Zemljo otvori se!".

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
10:29

Šta ti to znači "Nikolić je pomislio da može do one lopte". Ništa on nije milsio. U žaru borbe nemaš vremena za takve misli u stilu da idem, ne idem, da sačekam i slično. Išao dečko na loptu, pa kad je video da ovaj leti "k'o kamikaza" skočio da spašava noge. I pravilno je uradio. Sudija bi morao da svira prekršaj zbog opasne igre. Naši su napravili grešku da su se bavili sa sudijom i popili gol na brzaka (pri tome je Eraković kiksnuo i takve njegove greške iritiraju).