Stanković ne prestaje da hvali svoje ''vukove'', otkrio i u čemu je Partizan ''oborio rekord''

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2020.
21:25
Izvor: Beta

Odmah posle meča je poručio da je ''preponosan'' na svoje igrače, a u istom stilu je nastavio i tokom pres konferencije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom utakmicom protiv Partizana, iako je završena nerešenim rezultatom.

"Zadovoljan sam. Sa ovim momcima sam mesec i po dana, četiri utakmice, a Savo ima prednost, godinu dana, njegova ekipa igra dugo zajedno. Videla se razlika od poslednjeg derbija do sad. Ovo je dug proces, neću odustati. Momci me prate, pravi su vukovi što sam im i rekao danas, i zajedno možemo mnogo toga da napravimo", rekao je Stanković na konferenciji za novinare posle utakmice.

Crvena zvezda je na svom stadionu igrala 0:0 sa Partizanom u 24. kolu Super lige Srbije, posle kog i dalje ima 11 bodova više od "večitog" rivala na prvenstvenoj tabeli.

"Kada se derbi završi 0:0, to nije baš popularno, ali nemam šta da zamerim. Naprotiv, prvo poluvreme smo bili pravi. Ako Partizan nije igrao dobro to je zaslugom mojih momaka. Oni (Partizan) su oborili rekord u dugim loptama. Žao mi je drugog poluvremena jer je bilo seckanja, pauza. Partizan je napravio ono što je napravio zahvaljujući našim greškama. Bilo je kardinalnih, ali nismo izgubili hrabrost i volju", kazao je Stanković.

Posebno je bio zadovoljan mladjim igračima, Veljkom Nikolićem, Željkom Gavrićem i Njegošom Petrovićem.

Zahvalio je Ričmondu Boaćiju i Milanu Rodiću koji su igrali povređeni.

"Ne zaboravite, imali smo Velju, Gavru, Njegu, momke koji su podmladili ovaj tim i na koje sam veoma ponosan. Starije koji su sve to držali koji su pod kontrolom. Tu su i Boaći i Rodić kojima zahvaljujem lično jer su igrali polu-povređeni, pod injekcijama, dali su sve od sebe i izgurali koliko su mogli", naveo je trener Crvene zvezde.

Stanković, koji je promuklim glasom razgovarao sa novinarima, pohvalio je navijače Crvene zvezde.

"Nisam mogao da ih preglasam, zbog toga sam izgubio glas. Hvala našim navijačima, to je nestvarno. Uživam u svakoj sekundi kada sam na Marakani. Komplimenti što bi rekli Italijani, našem severu, svim Zvezdinim navijačima", istakao je Dejan Stanković.

Zvezda tri "večita" derbija zaredom nije dala gol Partizanu, a Stanković je naveo da će ekipa raditi na efikasnosti.

"Žao mi je kao navijaču. A, sada kao trener... Krećemo od momenta kada sam ja krenuo sa Zvezdom. Nismo primili gol od druge, treće i četvrte ekipe na tabeli, nismo očekivali da ćemo od Inđije... Nismo dali protiv Partizana, ali radićemo na efikasnosti", rekao je Stanković.

Zvezdini fudbaleri će imati dan odmora posle čega će početi priprema za duel sa Mačvom, a Stanković je najavio da crveno-beli idu na pobede u narednim utakmicama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 02.03.2020
14:43

Svaka cast Deki na pripremi utakmice jer odrzao si Milosevicu casove iz modernog fudbala i prava je steta sto nam je sreca okrenula ledja. Svaka cast i nama Zvezdasima jer smo grobarima odrzali casove iz navijanja i ljubavi prema nasem klubu.

avatar
carbone
Monday, 02.03.2020
12:37

milunovic pravi 3 katastrofalne greske u dodavanju, degenekovi pasovi netacni, greska koja nas je mogla kostati gola koju je napravio Njegos..Pankov stabilan i nije mi jasno zasto nije u prvoj postavi..Ben i Gavric na visini zadatka...Treba dati sansu Ivanicu

avatar
MarkoSi
Monday, 02.03.2020
11:23

Iz utakmice u utakmicu se sve jasnije vidi koliko je Zvezda katastrofalno odrađivala poslednjih nekoliko prelaznih rokova. Na stranu što četiri preskupa stranca sede na tribinama, ali nama igra čovek koga smo "jurili" nekoliko prelaznih rokova i koji je ubedljivo najbolji igrač protivnika. Ajde da je to jedna utakmica, nego se to ponavlja od početka sezone. Prvo je protiv Helsinkija kiksao u Beogradu kada ga je nadskočio 20cm niži igrač, onda je u Finskoj mrko gledao igrača koji se na 18m namestio i dao nam gol. O Kopenhagenu bolje da ne pričam jer ona dva žuta kartona zarađena na identiačn način najbolje oslikavaju nivo inteligencije. Protiv Inđije ga je Stanković izveo jer je bilo očigledno da će dobiti drugi žuti i sada protiv partizana momčina pravi protivniku jedine dve prilike na meču!? Jel ti je Deki on vuk? Ako jeste, crno nam se piše.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 03.03.2020
02:10

Slazem se, katastrofa je Milun, mora bolje!

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 02.03.2020
10:07

Ne razumem današnje trenere,mnogi u pokušaju da to budu i njihovo podilaženje igračima,da ne kažem uvlačenje.Jednoga dana to dođe na naplatu,a čime mi to možemo biti zadovoljni prikazanim sinoć?Bilo je nekoliko dobrih pokušaja i poteza onih najmlađih,što je pozitivno,a sve ostalo mizerija.Partizan je bio očajan,Zvezda za nijansu bolja,ali daleko od toga da neko zaslužuje komplimente. Ukupan broj prekršaja 43 ,znači na svaka dva minuta prekid,plus prekidi idiota na tribinama.Neke startove,koji su bili za crveni karton sudija nije imao hrabrosti da dosudi,naravno da je to uradio,sigurno ne bismo gledali bolji fudbal,ali je brutalne startove trebalo tako kažnjavati.Nije mi jasno kako su Gobeljić i Degenek završili utakmicu bez ,bar dva žuta kartona,a neki njihovi startovi su mirisali na direktan crveni. Da zaključim da nije bilo mladih,Nikolića,Gavrića, Stevanovića i Pavlovića,totalni sumrak našeg "velikog"derbija.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 03.03.2020
02:12

Pa kad moze jedan kostolomac Zdjelar koji nista ne zna sem da udari da prezivi vec 4-5 derbija bez crvenog, onda ne znam sta te ovde cudi...

avatar
Dragoljub Nikolic_fb
Sunday, 01.03.2020
22:51

Ako si ti ovime zadovoljan, kukala Vam majka. Oni su Vas pustili, nikad lošiji, i ti zadovoljan, sretan nulom!

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 01.03.2020
22:47

Sad kad pogledas ima istine u onome sto prica,mi jesmo losi,ali smo opet bili bolji nego prethodnim derbijima,jer da nije bilo njega ne bi bilo ni Gavrica ni Nikolica,a sve sto smo napravili u ovoj utakmici islo je preko njih,tako da bi bez njih i sa Milojem ili drugim trenerom,igrao verovatno La Prevara i ne bi smo ni sutnuli na gol kao sto i nismo u prethodnom derbiju.Treba ga pustiti da radi,da odradi taj letnji prelazni rok koji je jako bitan pa da mu sudimo onda,sve ostalo negativno sta napisete za njega nije na mestu u ovom trenutku.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 01.03.2020
23:43

Dao sam ti lajk jer je dosta toga tačno.Nije jedino tačno da će on odraditi prelazni rok,već zna se ko to radi.Ono što mu dovedu mora da bude zadovoljan i da ćuti,zato je tu gde je.

avatar
babaroga
Monday, 02.03.2020
11:17

Bas tako. Zasto pocetnik na klupi, zar neko da se na Zvezdi uci? Razlog je samo taj: mora da cuti i radi sta mu se kaze.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 02.03.2020
02:53

Ne znam,mislim da ce se malo nesto i on pitati za to,inace naravno zna se ko vedri i oblaci kod nas,jedan jedini madjija :)

avatar
mrancic
Sunday, 01.03.2020
22:46

Deki ili nije gledao ili se zeza.Pod hitno uvesti amaterizam u fudbalu u trajanju od nekoliko godina ili dati svima podjednako a ne ovima večeras koji blage veze sa fudbalom nemaju.Bar će isterati lopine koji kradu naše pare.

avatar
Dorotej
Sunday, 01.03.2020
22:36

Stankoviću Dejane umiri zivce. Pokazuješ sa ovakvim izjavama kako si psihično nestabilan i nedostojan da budeš trener Zvezde. Oba trenera u derbiju su pokazali da su početnici.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 02.03.2020
14:44

Tvoji komentari su nestabilni decko.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 04.03.2020
13:49

Covek je tek mesec i podana na klupi Zvezde, a ocitao je Savi lekciju iz fudbala i to sa timom koji nije on birao, nego koji je nasledio od Miloje dok Sava ima isti tim vise od godinu dana. Budi malo realan covece.

avatar
Dorotej
Tuesday, 03.03.2020
21:11

Čovek je početnik i to se vidi. Nose ga emocije. Već na drugoj utakmuci je pio lekove za smirenje (donosili mu sa klupe). Zvezda je veliki klub i treba da ima nivo u svemu, pa i u izjavama.