Stanković: ''Moramo da budemo spremni na mečeve gde rival želi da se nadmeće''

Autor: Darko Mitrović
petak 14.08.2020.
22:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prva reakcija Dejana Stankovića posle večerašnje ''tesne'' pobede nad Spartakom.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u prvom meču četvrtog kola Linglong Superlige savladala na ''Rajku Mitiću'' subotički Spartak sa 3:2.

Subotičani su posebno tokom prvog poluvremena namučili aktuelnog šampiona kada su propustili nekoliko veoma dobrih prilika, a u nastavku je Zvezda pojačala pritisak i stekla prednost koju je zadržala do kraja.

''Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana 'teški', da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude 'med i mleko'.

Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope'', izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle meča, a prenosi klupski sajt.

Dva gola za Zvezdu večeras je postigao El Fardu Ben, a treći je delo Tomanea, nedugo pošto je ušao u igru u drugom poluvremenu.

''Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik.

Računam na Bena kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak'',
zaključio je Stanković.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 14.08.2020
23:41

Dekl los si trener,Ne spominji igrace koju nisu za Zvezdu.Ne razumem klub ako su nepovredjeni Boaci i Pavkov.Mnogo su bolju od Tomanea.Taj nema mesta u Zvezdi,ostavi se eksperimenata ceka te Evropa hheejjj.Uigravaj pravi tim,tim koji ce ti ugrati za L.S.

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 15.08.2020
14:35

Loš trener? Na osnovu čega? Boaći istrošen, pavkov se ne uklapa u ovakav sistem, dok se ben nije oporavio morao je da igra tomane. Jel smo mozda bolje igrali kod milojevića, ono je bilo negledljivo. Ostaje da se pokaže u evropi, odbrana škripi, ako se to malo zakrpi ovo je zaista moćna ekipa. Pozdrav

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 15.08.2020
16:55

On je neiskusan.Ima bolji napad nego Miloje to se vidi ne igraju mu najbolji 11 igrača i to se vidi.Stalno nešto eksperimetniše, a bez potrebe, i to se vidi. Dobija se utisak da se malo pogubio.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 14.08.2020
22:42

Da je bilo koncentracije i da su hteli da se nadmeću napunili bi vas pošto su prve 3 prilike na utakmici imali oni, a kod sva 3 gola ste bili sami i neometani.

avatar
dr Milojević
Saturday, 15.08.2020
00:42

Ti si totalni id..t

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 15.08.2020
01:21

Da je babi ona stvar bila bi deda...