Stadion bez dozvole, igrači bez plata, Dinamo pred gašenjem!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
12:25
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek superligaša iz Vranja upozorava da je situacija alarmantna i da klubu preti gašenje zbog nedostatka finansijskih sredstava.

fkdinamovranje.rs
fkdinamovranje.rs

Povezane vesti

Nadali su se u Vranju da će završne borbe za opstanak u Super ligi voditi pred punim tribinama stadiona "Jumko", ali je Komisija za prijem stadiona FSS odbila zahtev Dinama.

Predsednik FK Dinamo Dragan Antić tvrdi da je urađeno 90% posla, te da mu nije jasno zašto se koriste dvostruki aršini i zabranjuje da klub promeni stadion u toku sezone.

"Po pravilniku ne smemo da menjamo stadion usred prvenstva, a sećam se da su drugi klubovi menjali, poput Spartaka koji je igrao u Kuli, a potom u Subotici, ali očigledno da postoje dvostruki aršini", kaže Antić, a prenosi "Žurnal".

Na stadionu "Jumko" ofarbane su tribine, postavljene stolice, a Antić ističe da Dinamo ima drugu najbolju podlogu u ligi!?

Dragan Antic

"Radovi su skoro 90 odsto završeni, ostalo je samo renoviranje svlačionica. Tribine su perfektne, teren fenomenalan, posle Zvezde imamo najbolju travnatu površinu u Srbiji", poručuje predsednik Dinama.

Ono što Vranjanci nemaju jeste novac, i zbog toga im preti gašenje!

"Igrači nisu primili platu tri meseca, spremni su da štrajkuju. Još od jula nismo dobili nikakvu uplatu od grada... Pokušaćemo da izdržimo još tri kola do kraja, a zatim ćemo videti da li klub može da nastavi ovako ili se definitivno gasi", poručuje Antić.

Dinamo će u okviru 28. kola Super lige ugostiti Vojvodinu, a utakmica će, kao i sve prethodne na kojima je tim iz Vranja bio domaćin, biti odigrana na stadionu u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
16:22

Spojite se sa Radnickim iz Pirota pa da i oni konacno igraju Linglong:-D ligu. Kad su mogli Sloboda i Sevojno, mozete i vi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
16:22

Ovaj je i predsednik kluba? Svasta.

avatar
boris96pfk
Friday, 29.03.2019
15:00

Ovo je nevjerovatno da 50% ekipa vode okoreli zvezdasi i to tako ladno iskazuju na svakoj konferenciji za novinare

avatar
Zakarije Suraka
Friday, 29.03.2019
14:34

Folira Recko prevarant.

avatar
Mlacko
Friday, 29.03.2019
13:35

Namestice Recko zadnja 3 kola i jos neke utakmice i bice para za sve ;)