Šta uradi, Partizane!? Crno-bela rapsodija trajala 88 minuta, a onda je na scenu stupio Drojf...

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.11.2019.
20:50
Izvor: Sportske.net

Neverovatna utakmica u Hagu.

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana remizirali su u 5. kolu grupe L Lige Evrope pošto su u Hagu odigrali 2:2 sa AZ Alkmarom.

Domaćin je imao terensku inicijativu na početku susreta, probao je Stengs, ali je ubrzo usledio hladan tuš za navijače holandske ekipe.

Igrao se 16. minut kada je Natho sjajnim dodavanjem pronašao Takuma Asana koji se dao u trk i rutinski savladao čuvara mreže.

Okuražio se Partizan nakon toga, Ostojić je imao zanimljiv pokušaj, a uzvratio je Alkmar nakon kornera sa leve strane.

Ekipa Sava Miloševića igrala je odličan presing što se i isplatilo u 27. minutu kada je posle velike greške u odbrani AZ Alkmara Sejduba Suma duplirao prednost svog tima.

Do kraja poluvremena Suma je imao još jednu priliku, tada je bio i sebičan prema Asanu, pa promene rezultata nije bilo.

Tosic Asano Partizan AZ Alkmar

Nastavio je ofanzivni vezista da preti odmah na početku drugog dela igre, nakon kontre u 50. minutu Suma je pogodio stativu, a minut kasnije Sadik nije imao sreće kada je Bizo sa zemlje skinuo loptu koja je išla direktno u gol.

AZ nije imao rešenje za čeličnu odbranu Partizana koji je pretio iz kontri, iz jedne takve situacije šutirao je Tošić, ali pravo u golmana.

Usledila je potom totalna ofanziva, "crno-beli" su imali mnogo sreće u 73. minutu kada je Idrisi sjajno zalomio i u kaznenom prostoru zatresao prečku gola Stojkovića.

Nije se video Boadu, jedan od najtalentovanijih napadača u Holandiji, a u 83. minutu dobio je i drugi žuti, odnosno crveni karton zbog simuliranja.

Nakon toga, sve je palo u vodu, u 88. minutu Ferdi Drojf je iskoristio dodavanje Kopmajnersa i savladao Stojkovića koji je pogrešno procenio let lopte.

Minut kasnije ponovo je sreća pogledala srpski tim, pokušao je Idrisi sa distance, ali je pogodio desnu stativu.

Trenutak odluke dogodio se u drugom minutu nadoknade vremena kada je Drojf svojim drugim golom nakon akcije sa desne strane srušio snove Partizana o evropskom proleću.

"Crno-beli" posle toga nisu imali snage za novi pogodak...
     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

134 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 29.11.2019
18:27

Doziveli su istu sudbinu kao jedan klub u mecu sa Sajhtorom. Ista sudbina zadesila gradskiheklubove.

avatar
KianyRiws
Friday, 29.11.2019
17:37

Steta sto ste ispali,zasluzili ste prolaz.U Beogradu su vas ostetili protiv Manchestera,a jucer vas je sredio Stojkovic.Steta za srpski fudbal.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:11

Probudio se i krenuo na posao, treba voziti sat vremena. Vidim prenos, igra partizan rekoh ajde da pogledam ove nesretnike. 0:2 opa rekoh vidi ovo. Gledam Stojketa kako zadrzava vreme, komentator se smeje, crkava od smeha. Minut 83, dobija ovaj crveni karton ma nema sta, ko bi rekao da ce ovi pobediti, imaju taj mentalitet malog kluba ma neka i njih krene. Prebacim na vesti, dosadna vremenska prognoza vratim nazad kad ono 2:2, Savo oblizuje usta... Da, ipak je to taj mentalitet.

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
15:36

Kakvi ste tek onda vi ako smo mi mali, nesreco...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 29.11.2019
23:09

@Nemanja, ne udaraj ga po kompleksima jer to nije lepo, imasli ti dusu bre?.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
17:08

Sampioni evrope i sveta,najtrfejniji klub,najvise pobeda,datih golova,evropskih ucesca,prezimljavanja u evropi itd,nesreco

avatar
Tas123
Friday, 29.11.2019
07:55

Uvesti pravilo da se igrac penzionise do 35 god. Jer posle toga nisu ni za K. (cast izuzecima) a ne da se vracaju kod nas bas tad kad su najgori samo da bi zaradili jos koji dinar.

avatar
Zlatko Zuzek
Friday, 29.11.2019
02:23

Kapiten ga je primio kapitenski! Svaka mu cast!

avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 29.11.2019
01:22

Koji smo mi BOBANI!

avatar
Offside
Friday, 29.11.2019
01:19

Da preformulisem naslov:Sta uradiste Savo i Stojkovicu???Savu na dusu ide veliki deo i zasluga za ovaj poraz,izvrsio je bunker izmene i tako odsekao glavu Partizanu.A sta reci vise za kikseve koje Stojkovic pravi?Ne treba trositi reci...Momci su se trudili i zaista odigrali majstorski sve do prve izmene koju je Savo napravio potpuno bespotrebno,tu Partizan pada a druga i treca ga ubijaju.Prakticno smo veceras pobedili sami sebe i stavili se u poziciju da igramo ligu koju ne mozemo osvojiti i totalno bezvredni kup...Bravo momci za zalaganje i trud,uz vas do kraja ALI za ovo veceras neko mora da plati!Tosic ne postoji,stoperi kod oba gola pogubljeni,golman kao amater istrcava na loptu i ostavlja prazan gol,sredini i napadu svaka cast.Ponavljam,neko za ovo veceras MORA da odgovara!

avatar
magister
Friday, 29.11.2019
01:11

Nisam gledao, jer imam zdravstvene probleme. Pratio sam vesti uživo. U 80. minutu 0 : 2. Pomislim, možda da odgledam tih zadnjih... Ma reko' da ne baksuziram (praznoverje i glupost), da se završi ovako pa ću da odgledam na miru i analiziram. Sačekam jedno 15', znam da će biti nekih produžetaka, pogledam - 2 : 2. I - sad čitam komentare.

Vidim da neko krivi i Savu, verovatno je povukao ekipu, sa igračem više, da brani rezultat - još tih 7, 8 minuta. I? A onda se setim Brašanca, 100% šanse na minut do kraja, a već imamo rezultat. Pokušao, promašio, kontra, centaršut, lopta izlazi skoro u golaut, ali je njihov igrač sa linije vraća pred gol i - presuda, ispadanje. I?

Tada je Sale Ilić krivio Brašanca, govorio kako je trebalo da padne, jer je bio fauliran (što je bila istina, faul ga je destabilizovao i zato je promašio, normalan sudija bi tad pustio prednost, a onda ipak svirao faul, jer bi shvatio da igrač nije i pored najbolje volje mogao da reaguje normalno zbog faula). Meni ovo povlačenje, skoro u peterac, deluje potpuno u skladu sa tim Saletovim stavom: povučeš se i čekaš kraj.

A moj bi fudbal izgledao ovako: Brašanac je odigrao sportski i fudbalski i niko nije trebalo da mu zamera, naprotiv, pohvalio bih ga, a kritikovao bih Saletovu izjavu, glupu i štetnu. A pitanje je bilo šta je golman radio tada na liniji, kad je protivnik glavom sa golaut linije vraćao loptu pred gol. Zašto to nije jednostavno pokupio, i o tome se ne bi pričalo. Ne, svi su se tada ukipili i čekali da Bog umesto njih sačuva mrežu. To - ne biva. Jednom je golman Bajerna na Marakani sam sebi uterao loptu u gol, i to je dosta. Ostalo treba da se zasluži. A ne da se kritikuje igrač koji je odigrao sportski i igrački. Slično je bilo. Prvi gol. lopta dolazi s 50km od gola, na samog tog Drojfa, Stojković pridržava stativu (mislio je da će da padne gol?), naša dva igrača iza njega, on okrzne loptu (šta je drugo mogao?), a Stojković tek tad shvati šta bi moglo da se desi i počinje jurnjava, ko je bržI? Lopta je nažalost bila brža. I konačno, centaršut s desne strane, kroz skoro prazan šesnaesterac, jer su svi naši igrači nekako u petercu ili na onoj drugoj strani šesnaesterca, kao da je bio neki brifing? Lopta opet dolazi do istog, i svih onih 5, 6 igrača u petercu, pada, a pada i gol. Mi napravimo protiv mnogih protivnika mnogo takvih šansi, ali kad naš igrač šutira u 99% slučajeva ga neko blokira, čak i u toj našoj LingLong SL. Ali, kad neko nas napada - mi to ne umemo.

Mnogi su kod nas pokušavali da *osiguraju* odbranu uvođenjem većeg broja stopera, bekova. I? Uvek samo izgubiš svoju igru, predaš igru protivniku i samo sreća može da te spase. Njihovih 10 punih volje i želje i naših 11 kojima se tresu gaće - rezultat je logičan. I makar nek bude pouka i Savi i ostalima: ne uvodite veći broj štopera i bekova, to samo remeti tvoju igru, i pomaže protivniku, EEEEEEEEEEEEEJJJJJJ!!!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:15

Mnogo kvalitetan komentar, nadam se da ti je sve u redu sad sa zdravljem

avatar
magister
Saturday, 30.11.2019
11:48

Hvala na komentaru i saosećanju. Borim se da bude.

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
12:44

Ja sam jednom u osnovnoj primio gol kakav je primio Auman :-) Kod drugog gola, ogromnu krivicu snosi muva bez glave Urosevic i Ostojic koji je otisao (povukao se prema golu) od igraca koji je dao gol, a jos je pored tog izostanka bloka i Stojkovicu zasmetao jer ga je onemogucio da dobro vidi sve. Naravno, i Scekic i Zdjelar i Vujacic, svi su oni krivi za taj gol dok je za prvi 80-90% kriv VS...

avatar
ZubA
Friday, 29.11.2019
00:34

Pricajte kako je Miloje bunkeras. Sramota da na 0:2 lik ubacijuje sve sto igra odbranu i brani se protiv AZa sa igracem vise.

avatar
toma1980
Friday, 29.11.2019
00:31

Prodata utakmica!!!

avatar
Mani2
Friday, 29.11.2019
18:03

koferce a u koferce milionce

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
21:14

0 0 6 u najsmesnijoj grupi lige sampiona,34 godine bez pobede u ligi sampiona/kupu sampiona,pokrij se usima,,jedina vest na koju sam usao vasa,dok tebe na svakoj nasoj ima,sta si ti onda indijancu maleni? :)

avatar
Limenka
Thursday, 28.11.2019
23:57

Pitanje je kako bi Partizan i Zvezda prosli i u domacoj ligi, da nemaju vetar u ledja drzave, sudija, fudbalskog saveza, navijaca i huligana. Zapravo osete barut takmicenja tek kada se olupaju u Evropi. Mi smo lokalni mitomani, mesto nam je u bermudskom trouglu: Surdulica-Subotica-Autokomanda.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 28.11.2019
23:54

Za razliku od nekih mi igramo fudbal. Preživeli smo Augzburg, preživećemo i ovo. Volim te Partizane moj! Hvala ti CRNO-BELA LJUBAVI ZA SVE! Ovakvi trenuci su me naučili da još više volim MOJ PARTIZAN!

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:16

Probaj Ligu sampiona, tu je fudbal druskane

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
15:38
avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
15:38

Kako odakle smo mi, a u toliko zemalja postoji klub koji se zove Partiza po uzoru i ugledu na nas?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
13:38

Za razliku od nekih bije te kompleks da te druge ne mozes da ne spomenes,ti neki imaju sanse da igraju dalje evropu,a vi ste ispali,u svoje dvoriste gledaj

avatar
Limenka
Thursday, 28.11.2019
23:54

Da se malo trgnemo, dok ne napravimo regularnu i takmicarsku domacu ligu, nema nama mrdanja iz blata. Svaki put pricamo o sreci i malerima. Hoce centrala da pogresi jednom ali nece 100 puta.

avatar
gorango
Thursday, 28.11.2019
23:12

Kako rece kralj pre neki dan - Idemo, puniiiiiiiiii!!!

avatar
paok
Thursday, 28.11.2019
23:50

Vas su bas napunili, i jis ce vas puniti braca.

avatar
gorango
Saturday, 30.11.2019
23:37

Neka pune braca, nasi smo.
I jos nesto, mozda je Zvezda losa ali ovo - OVO JE NEPROCENJIVO!!!

avatar
Mani2
Thursday, 28.11.2019
22:46

To je kad te sreca prati 88minuta a posle se brutalno vratis u realnost.Da im je trebala pobeda 3gol bi pao u 95min.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 29.11.2019
00:22

Koja sreca 88 minuta? Vodio si 2:0, a trebao si da vodis 5:1 ako gledas 100% sanse?

avatar
Mani2
Friday, 29.11.2019
17:58

nisu to sanse, to je neznanje

avatar
mihmar
Thursday, 28.11.2019
22:39

Nije stupio na scenu Drojf vec Savo Milosevic

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.11.2019
22:36

Srecan remi svima koji slave remi, a koji su svoje zivote posvetili trolovanju i sirenju partizanskih lazi, patoloske mrznje, zlobe, zavisti i ljubomore na vestima o Zvezdi.

avatar
Busi_Zvezdu
Friday, 29.11.2019
09:32

6 komada je ipak 6 komada pred domacom publikom ;)

avatar
gorango
Saturday, 30.11.2019
23:38

Jeste Zvezda losa i igra ocajno, ali ovo - OVO JE NEPROCENJIVO!!!

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
15:39

Da, sigurno mnogo vise boli Hahaha Samo cuti, kad si ti u stanju da napises da je Bajern tamo imao vise srece nego pameti, to.sve govori o tebi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
13:39

Primuo je i totenhem 7,barsa 5,psg 6 desava se,ali busenje je ono od sinoc,deca,sa igracem manje,mi igramo i dalje,vi ste ispali

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:21

I da je 10 nije strasno, Bajern je to majkane a svet zna ko su oni. Veci je problem kad si svetski predmet sprdnje u rubrici verovali ili ne kako izgubiti sa igracem vise i dva gola prednosti. Ali sreca pa ljudi kad cuju partizan prvo pitanje koje pitaju je odakle je taj klub. Toliko

avatar
Südkurve München
Friday, 29.11.2019
12:08

Lipi moj, bolje primit 6 golova sa ravnopravnim brojem momčadi, nego 3 sa igračem više i još vodili

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 29.11.2019
11:45

Ovo mnogo vise boli, nego nasih 6 komada, srecan remi, a ti nastavi da trolujes na vestima o Zvezdi jer bas si nam talican.

avatar
Čeki
Thursday, 28.11.2019
22:33

Partizanu svala cast na borbi. Zeleo sam tu pobedu zbog srpskog koeficijrnta kad vec moja Zvezda ne moze. Ali, potpuno neobjasnjive situacije po ko zna koji put kod njih ove sezone. Nemam reci kako tako neke stvari za ovoliko meseci ne mogu da se poprave, isto kao sto Zvezda ne moze da igra borbeno ove sezone iz nekog razloga. Ali, moram i da pitam onoga ko je hvalio toliko Stojkovica i prozivao Borjana, da li sad moze da se pogleda u ogledalo?

avatar
Aleksandar Jovancevic
Thursday, 28.11.2019
22:25

Sramota sa igračem više primiš 3 gola na dve utakmice,blamaza blizanaca na svakom koraku.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 28.11.2019
22:22

Hahahaah bravo AZ, jos koliko su vas ostetili jer nema VAR Partizan se valjano izvukao! Bravo AZ! Kako Bog sve vrati svima onima koju ismevali Zvezdu onako bezobrazno i to vrati sa kamatom! Ko se zadnji smeje najsladje se smeje!

avatar
Stevan Sremac
Thursday, 28.11.2019
22:19

Stojkovica odmah odstraniti iz Tim's jer imamo mnogo boljih Holman's Koji ne ljube stalno loptu I krste se, vec su koncentrisani na igru a ne na gluposti... Strasno.

avatar
Monte_Kristo
Friday, 29.11.2019
00:53

Lik je komedija,bulvalno maskota,bila bi me sramota da ga poznajem iskreno

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 29.11.2019
10:19

Holmana i Tima odmah u startnu postavu!

avatar
papirnica
Thursday, 28.11.2019
22:09

Sramota sramota sramota.

avatar
Marko023
Thursday, 28.11.2019
22:08

Sram vas bilo sve od reda. Krv bi mi propišali na treningu sutra za ovu sramotu veceras. A i po džepu bih vas udario da se češete. A ti Stojkovicu, napisao bih ti moje najiskrenije želje, ali mi ne bi objavili komentar. Ne znam ni ovo da li ce. Nemam rec kojom bih vas opisao. Bagro, svi do jednog!

avatar
BadWolf
Thursday, 28.11.2019
22:06

samo da napomenem... gospoda koja su prozivala zvezdine navijace zbog 0-6 valjda im je jasno da je ova nasa sramota veca od zvezdine... hvala i dovidjenja...

avatar
Raky_b
Friday, 29.11.2019
00:23

Hahahhaha
Ti se salis!?
E dao Bog i nama i vama da nastavimo ovako...mi da gubimo bodove u zadnjim minutama a vi da sluzite za popravljanje statistike

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
13:41

Porpavljac statistike moze da prezimi u evropi,a vi ne mozete nista,popravljac statistike ste vi sa 0 0 6 u ligi sampiona,i bez pobede u tom takmicenju 38 godina,setaj raky

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
12:39

Ti nisi citav ako to iskreno mislis.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:22

Hahahha
Ti se salis?
Dao Bog da mi igramo LS svake godine a vi to kako se vec zove

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 28.11.2019
22:05

Zvezda na svom terenu pukne od Bajerna 6:0. Odigra katastrofalno i komsinica sa pravom moze da ih kritikuje.
Ti odes u Holandiju, igras protiv ekipe koja je u naletu,koja dolazi iz jace lige i koja je u boljoj formi. 88 minuta dominiras, vodis 2:0, a trebao si da vodis minimum 3:0, 4:0, da smo iskoristili sanse i onda primis dva gola, ne znam ni ja kako da ih opisem.
Sta da kazes igracima?
Vec je postalo izlizana fraza to mogu samo Srbi,... ali imali li vecih majstora od nas da izgubis dobijenu utakmicu?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 28.11.2019
23:56

Taj isti Bajern je dobio Dortmund nekoliko dana pre toga sa 4-0. Taj isti Bajern je velesila fudbalska i jedan od pet najboljih klubova Evrope. Uradili ste isto sto i Zvezda. Igra na rezultat, braili ste se kada je trebalo rutinski da privedete utakmicu kraju. Ovaj partizan ne ume da se brani, sto se sada i pokazalo. I jednom za svagda. Borjan je Zvezdin najbolji fudbaler.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 29.11.2019
16:15

Da si rekao u 10 pa i ajde, ali u pet nije Bajern trenutno 100%.
Ja nista protiv Bajerna nisam napisao, nego sam samo rekao da ste lose odigrali, izgubili 6:0 i tolko.

avatar
Jelena Renovcevic
Friday, 29.11.2019
00:34

Tacno. AZ je bolji od Bajerna iHolandska liga je bolja od Nemacke i Bajern nije u naletu. Idi spavaj bolje ce ti biti i ne lazi sebe.

avatar
zeks
Thursday, 28.11.2019
22:05

Za ovo ne postoji nikakvo opravdanje i izgovori.Nijedna disciplinska mera nije dovoljna.To je jednostavno nas mentalitet i tacka. Igrajte srpsku ligu a evropu ostaviti onima koji su je dostojni.Pozdrav

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 28.11.2019
22:05

Stojkovic, nas najslabiji igrac ove sezone. Ubedite me u suprotno.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 30.11.2019
04:34

Mozda se vratio ruznoj proslosti pa vas namerno cima.

avatar
REVØLT
Sunday, 01.12.2019
19:35

Mozda vise pece i boli, veca sramota nikako ne moze da bude.

avatar
Peđa3
Thursday, 28.11.2019
22:03

Savo loše odradio izmene, Stojke i odbrana van meča kod prvog gola za AZ... Epilog livada.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 28.11.2019
22:03

Hvala STOJKOVIĆU ...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 28.11.2019
23:54

Vratio je pasos konacno !

avatar
nenadnenad1234
Friday, 29.11.2019
19:42

A sta cemo sa ovim vasima koji se odrekli istog zarad benificija u zemljama sa vecim standardom?

avatar
Poznavalac
Thursday, 28.11.2019
22:02

Provincijski i slican mentalitet.. Dno dna, savo sve prosuo svojim izmenama.. Braniti se sa igračem više i pri rezultatu 2:0 i uvoditi bekove i centralne bekove je van svake pameti???

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 28.11.2019
22:02

sad kokez liga sad smo vraceni gde je mesto klubovima iz srbije i reprezetacije igra se dok sudija ne oznaci kraj

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.11.2019
22:02

Ovo je nevidjeno

avatar
dragi
Thursday, 28.11.2019
22:02

Valjda ste dosad videli ljudi da je najveca rupa u Partizanu golman Stojkovic, pa posle toga Tosic. Od odbrane imamo samo Ostojica i Pavlovica , da smo jednog prodali a sa drugim da dismo produzili ugovor sad bi odbrana bila prava katastrofa . Losa uprava i uvek imamo neiskusne trenere, tu nema rezultata.

avatar
pfc11
Thursday, 28.11.2019
22:00

Одавно ја реко Стојковић је катастрофа.Ето ти Саво нека ти још брани он незна у коју је државу.

avatar
gorango
Thursday, 28.11.2019
22:00

Srecan Stojkovic svima koji slave.
Ne zna covek di je levo!

avatar
petar000
Thursday, 28.11.2019
21:58

Ovo je i definitivni dokaz da je kroz istoriju Partizan ubedljivo najgluplji klub u Evropi, ako je i bilo sumnje u to. Nema srece jer je ne zasluzujemo ponasanjem na terenu. Znaci radimo sve sto treba da se fudbal ne bi igrao, zadrzavamo od prvog minuta vreme, ispucavamo svaku loptu koja nam dodje u noge, promasujemo sanse i panicimo sa igracem vise. Umesto da im uzmes loptu i da oni jure ti se povuces kao neka sisa i primas dva komada od ekipe koja 90 minuta apsolutno nista nije uradila. Stojkovica necu vise ni da komentarisem, covek je uzrok svake panike i u Partizanu i u reprezentaciji dok je bio. Nevrovatan covek, kao da je naduvan. Necu vise da pisem, napisao bih svasta cak i da smo pobedili, a ovo sada je je najobicnija sramota i nema potrebe analizirati. Ponovo su svi bili losi i dok smo imali prednost. Sumu pokloniti, kakvo crno produzenje ugovora? Tosica napolje, oba beka napolje, pa tek onda mozemo razmisljati o igranju ove igre. Scekic umesto da unese svezinu na sredini napravio je da izgledamo kao da imamo tri igraca manje, a ne igraca vise. Brezancic takodje. Pu, pu! Sramota, treba da se stidite... Krepali ste pola sata pre kraja utakmice a da centar niste presli.

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
00:03

I da se dopunim... Kad pomislim da sam sve gluposti i neverovatne stvari vec doziveo od Partizana on nadje nacina da mi dokaze da gresim. Ne znam sta je sledece, da ispadnemo u kvalifikacijama od maltezana ukupnim rezultatom 10:0. Jos samo to nisam doziveo u Evropi od Partizana. Ovo je strasno. EEEEjjjjj, covek primi gol sa osamdeset metara!!!! Ja ne mogu da verujem, otisao da brani stativu. CCCC...

avatar
Душан Терић
Friday, 29.11.2019
00:05

Sve se slazem ali sto sumu? Decko je majstor ali malo I sebican. A svekica je doveo bata u koga se svi kunu. Neki dil jer decko nema, pojma

avatar
ZubA
Thursday, 28.11.2019
21:58

Legenda kaze da je 2:0 najopasniji rezultat 🤣🤣🤣

avatar
gorango
Thursday, 28.11.2019
21:58

Al je.. ovaj Az sa igracem manje.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 28.11.2019
21:57

Dajte vec jednom penzionišite ovog Stojkovića.
Borjan je najbolji igrač zvezde, a Stojković najgori igrač Partizana.
Nebitno je koliko se golova primi, ali je bitno kakvi se golovi primaju i koliko odbrana jedan golman ima u toku jedne utakmice.

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
00:06

Nije bitno koliko odbrana golman ima u toku utakmice, jedino je bitno kakve golove prima. I Stojkovic ima brdo odbrana kad gubimo sa tri, cetiri razlike. Znaci, posle ovakvog gola on mora da ode, narocito sto mu nije prvi put da ovako zaluta i brani korner linije umesto gola. Da ne pricamo o napadu posle toga kad cistu loptu koju treba da hvata iznosi iz sesnaesterca i onda folira faul nad njim, a gol prazan dvadeset sekundi. Strasno...

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
12:36

Ja sam ovde jos davno Zeljku Grobaru napisao da Vladimir Stojkovic ima velike probleme sa vidom, ti i takvi njegovi kiksevi su sve samo ne slucajni...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 28.11.2019
21:56

Drago mi je samo zbog zluradih i u pokusaju duhovitih komentara navijaca partizaija posle poraza Zvezde od nekih od najboljih timova Evrope. Az je projektovan za finale Lige Evrope, 'nate. :D

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
00:13

Kakve prijatelju ima veze vase demoliranje na svakoj utakmici sa ovim veceras, ne razumem. U sustini drago bi ti bilo i bez tih komentara i nema potrebe da pricas kako ti je samo zbog toga drago. Niti ce vas manje da pune zato sto smo mi ispali, niti ce Partizan umeti da odigra jednu Evro utakmicu kako treba u istoriji zato sto je Zvezda natakovana do vrha. Znaci, to sto mislis da ce manje da vas boli vas poraz zbog poraza Partizana, nema veze sa zivotom, isto tako i nas, svejedno nam je i da ste 10 primili, Partizan jednostavno ne zna da se izbori sa pritiskom u Evropi u kakvom god sastavu igrali. Ja verujem da ne postoji klub koji gluplje ispada iz takmicenja od Partizana. Iz sezone u sezonu. I isto mu je koliko god vi smesni bili.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 29.11.2019
13:19

Ima veze. Evo npr tvoja recenica. Demoliranje u svakoj utakmici. Niti ce manje da vas pune. Ne bole mene Zvezdini porazi uopste jer dolaze od najboljih klubova na svetu. Drago mi je zbog komentara navijaca koji navijaju za partizai na ovom sajtu koji su posle meceva sa ekipama kakve su Bajern i Totenhem smisljali duhovite doskocice i glupirali se. Eto, gledajte u tudje dvoriste opet. Bog vraca sve. A ako smo mi kao sampioni Srbije smesni, zamisli tek koliko je smesan klub koji od tog istog smesnog kluba ima skoro 10 bodova na tabeli. :) Pozdrav.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 29.11.2019
12:26

Cuj, njemu svejedno koliko je Zvezda primila ej

avatar
Südkurve München
Thursday, 28.11.2019
21:56

Je l moguce da ste sa igracem vise primili 2 gola ???

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
00:21

Znaci, tragicno bi bilo i da smo sa igracem manje primili dva gola. Ovo vec ne znam kako da nazovem, a da mi prodje komentar. Ovo je sramota i mentalitet gubitnika koji Partizan ima u fudbalu od kad ga ja partim. A pratim odavno, da ne pominjem godine, ali secam se vremena od pre Fljamurtarija. Takav je tada luzerski tim bio u Evropi, takav je i dan danas. I ni malo mi nije jasno kako ga i dalje volim, ali cu se distancirati malo, ako hocu da zdrav docekam starost. Od danas samo u snimku i samo utakmice koje dobijamo, ostalo me ne zanima. :) Ovo je postalo nepodnosljivo.

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
16:06

Jeste, ali taj Bajern ne igra iz sezone u sezonu takve utakmice kao tu sa Celzijem.

avatar
Südkurve München
Friday, 29.11.2019
12:03

Ja ne znam kako, ali mene uopste ne pogadjaju porazi i lose igre mojih omiljenih klubova. Jedino me je pogodila utakmica protiv Bordoa, cak me nije toliko pogodila utakmica Bayern - Chelsea na Alianz Areni u finalu LS

avatar
Raky_b
Thursday, 28.11.2019
21:55

....onda je na scenu stupio Stojke!!!
Nije se dovoljno puta prekstio, pa ostavio gol prazan da bi se prekrstio jos koji put.
A i taktika "ispucaj"....totalni kreteni.
Imas igraca vise i umeato da cuvas loptu ti ju napucavas.

Bezveze sam se nasikirao, a celi dan sam znao sta ce se desiti i kako ce utakmica zavrsiti

avatar
carbone
Thursday, 28.11.2019
21:55

Ne prastaju se promasaji u Evropi

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 28.11.2019
21:55

Partizan do 83. minuta bio bolji, a onda kao da je nama isključen igrač, a ne njima...

avatar
REVØLT
Thursday, 28.11.2019
21:54

Ovo je gore i od Auspuha, ja ovakvo samoubistvo nisam video...

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
00:27

Pa bas pisem o tome. To je taj luzerski mentalitet koji Partizan kao klub ima. Kad bi poceli da se prisecamo kakvih smo sve gluposti imali mislim da bih osvanuo pisuci. Ali ovo veceras je u rangu najvecih nasih bisera. Cak nije ni tragicno sto smo primili dva, ali nacin na koji je to izvedeno je stvarno umetnost. Onog Stojkovica ce valjda konacno da oteraju, da ga ne gledam vise kako zadrzava vreme na svakoj utakmici koju je odigrao u karijeri od prvog do devesetog minuta, da ga ne gledam kako se krsti, ljubi i sta sve ne radi., I da ne strahujem uvek kada ovakva lopta ide prema nasem golu. Znaci u svakoj ovakvojh situaciji on radi onu stavr koju ne treba. Ili ostaje na liniji kad treba da izadje i pokupi loptu, ili istrcava kad su tri nasa igraca na lopti. A ovo veceras je najnoviji biser gde covek stoji van gola i najsmesnije sto bi gol primio i da ovaj nije dirao loptu. A onda sledeci napad jos veca glupost kada izlazi iz sesnaesterca sa laganom loptom koju je morao da hvata. O napadacima tek necu da pricam, onakva doza sebicluka i nespretnosti da se zavrsi akcija kako treba je nesto sto je neshvatljivo.

avatar
petar000
Friday, 29.11.2019
16:12

Ma ima ih mnogo, Roma, Inter (kada Lazar masi pet sansi)... Skoro da nema sezone a da smo ispali kao ljudi. Sto je najsmesnije i prolazi su nam takvi, od sigurnih utakmica dolazimo u situaciuje da se vadimo. Groningen dva puta, Sporting, Seltik, ma mnogo ih ima. A Stojke je na svakoj utakmici ove sezone imao kiks ogroman, cak i protiv Mancestera tamo prvi gol je njegov isto je otisao na onu drugu stativu i ostavio pet metara praznog gola. Jeste on odbrani neke situacije, ali je to nebitno kad te ukanali. I ja sam se nekad natezao sa Zeljkom oko njega i znam da on ima problema sa tim loptama iz daleka jos iz vremena kad je bio u Zvezdi, bar se tako pricalo. Ali ovo sinoc je po meni kap koja je prelila casu.

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
12:34

P.S. Nacional Bukurest, Slavija Prag, Sahtjor tamo, Rubin pa i Nefci (i Asteras) ovde, Dinamo Kijev, BATE Borisov, Zaglebje, Olimpijakos, Viktorija Plzen...

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
12:30

Malatija, Molde, Astana, AZ, previse Stojketovih kikseva. Porto dva puta (Kup UEFA i Liga sampiona), Real (u BG), Marsej i tamo i ovde, Lacio oba puta (KPK i Kup UEFA), Artmedija, Makabi PT iako pricamo o namestaljci, Livorno, Okser (Safet Jahic, cuveno cudo prirode), Sampdorija, APOEL tamo, Genk, Samrok, AEL tamo, Fenerbahce, Zrinjski (moram i taj primer), Ludogorec '14 (a i '13 smo glupo izgubili i tamo i kod kuce), Inter u gostima, Totenhem i Besiktas (prvi put) u gostima (seti se Lazoviceve precke), Tun, Augsburg na JNA, AZ sad. Sigurno sam jos neke zaboravio, dodacu posle kad ih se setim. Dosta je vise, ljudi.

avatar
BadWolf
Thursday, 28.11.2019
21:54

Ocekivano...
kad ne umes da resis utakmicu i trecim golom stavis tacku... onda galantno izgubis... imali smo i sudiju koji je apsolutno svirao sve sto smo pozeleli ali dzabe...

avatar
Tommy_Shelby
Thursday, 28.11.2019
21:54

Bravo Stojkovicu i Savo sa izmenama. Ni ne treba da idemo dalje kad ovako primamo golove. Ne znam da li postoji i jedna ekipa koja moze ovako da prokocka prednost. Sram vas bilo!!!

avatar
Gogi-11
Thursday, 28.11.2019
21:53

Ovi izgleda igrali kladionicu pa tek sa igracem manje poceli da igraju.... treba zabraniti profi fudbal kod nas na jedno 10 god da se malo bagra i kriminalci povuku iz fudbala inace nam,nema spasa

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 28.11.2019
21:53

U Beogradu ima 2:1 i primi gol sa igračem više, potom promaši 5-6 stopostotnih šansi protiv AZ i tako ostane bez 2 boda, nadigra Mančester Junajted sudija ne dosudi 2 penala i ostane bez još 3 boda, vodi 2:0 protiv AZ na gostovanju i ima takođe 5-6 dobrih prilika da uništi protivnika koje takođe promaši, a onda protivniku kome je 11 na 11 dozvolio samo 1 šansu (prečka Idrisija) dozvoli da mu da još 2 gola sa igračem manje i tako ispadne - to može samo Partizan.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 28.11.2019
23:55

Pij dosta tecnosti. Verujem da si se isplakao dobro veceras. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
10:00

Ti veruješ i da zvezda igra LŠ, a ona ustvari služi protivnicima kao drveni živi zid postaviš na treningu da bi vežbao slobodnjake. Bajern se zagrevao 90 minuta u utakmici LŠ protiv zvezde da bi nakon utakmice odradio trening, a došli sa 17 igrača, spakovali 6, a mogli još 4 lagano. Kakvo ponižavanje, ovo LŠ i Evrope ne pamte. Uživam :D

avatar
Shomy
Thursday, 28.11.2019
21:52

Izmene svaka cast, 42 stopera si trebao da stavis 👏👏👏
Sta izbacujes Sumu vise, covek ubedljivo najbolji kod nas