Šta uradi, crni Slobodane!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.04.2018.
20:41
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Miroslav Đukić i svi njegovi izabranici trebalo bi da stave prst na čelo nakon večerašnjeg poraza od Čukaričkog.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana doživeli su drugi uzastopni poraz u domaćim takmičenjima i velike su šanse da se "Parni Valjak" u tri dana oprostio od oba trofeja.

Za razliku od 157. "večitog" derbija Partizan je na Banovom brdu igrao dosta bolje u napadačkom smislu, ali su defanzivni zadaci odrađeni na "kriminalan" način.

Odbrana Partizana direktan je krivac za sva četiri gola Čukaričkog na večerašnjoj utakmici, a poslednji primljeni gol predstavlja "jagodu na vrhu torte"!

Slobodan Urošević asistirao je igraču Čukaričkog i omogućio mu da uposli Ognjena Mudrinskog koji je samo sproveo loptu u praznu mrežu.

Kada pogledate golove koje je Partizan primio na "Marakani" i na Banovom brdu nema nikakve dileme oko toga da je odbrana crno-belih bila direktno odgovorna za poraze.

Možda iz cele priče treba izuzeti mladog Svetozara Markovića, momak je tek nekoliko utakmica u prvom timu i čini se da on svoj deo posla odrađuje jako dobro.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 19.04.2018
01:34

На крају четврто место пуна капа.

avatar
Mlacko
Wednesday, 18.04.2018
21:54

Doveli Antonova na pozajmicu, a decko skoro ni da ne igra, sramota...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 18.04.2018
21:49

Kad bih hteo da miniram trenera kojeg ne podnosim, ovako bih to uradio...

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 18.04.2018
21:33

Djukic je izgubio kompas.Logicno je da se fokusira na kup jer jedino to moze da osvoji.Ocigledno da iz poraza u derbiju nije izvukao nikakvu pouku.Mlade nade Djerlek i Markovic treba da igraju u manje vaznim utakmicama jer su neiskusni za ovako vazne.Da je bio Mitrovic ne bi primili cetiri gola.Decko Markovic jos nije naucio da pokriva kriticni prostor,uvek je bio na pogresnim mestima,a kod one sanse Stojkovica pri kraju meca kada je Miletic jedva sklonio loptu,decko lezi na travi i gleda akciju umesto da skace i aktivira se.Morao je biti zamenjen posle primljenih dva gola.Njegovo vreme tek dolazi ali to treba dozirati.Ivanovic je bio bolje resenje za vezu umesto neiskusnog Djerleka,i tu ne treba silom slati decka u vatru.Da li je Milojevic u startnu postavu u derbiju stavio Racica i Ilica?Nije,jer nije lud da unapred gubi mec

avatar
Samoiskreno
Friday, 20.04.2018
15:47

Trebas da imas trenerski mozak da bi na vreme uvideo svoje greske i zamenio igraca. A ako imas samo menadžerski onda guras do ambisa, ali sa nekim ciljem. Lova!

avatar
Bianconeri Belgrado
Wednesday, 18.04.2018
21:09

Sve to oterati na leto.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 18.04.2018
21:07

JOS SU NOKDAUNU OD SUBOTE

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 18.04.2018
20:48

Ne samo da im je odbrana Partizana poklonila 4 gola već su ih Partizanovi napadači poštedeli jedno 5-6 golova pa umesto pobede Partizana sa nekoliko golova razlika poraz koji dovodi u pitanje plasman u finale kupa.