Šta to Zvezda ne radi kako treba?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.12.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net

Trener Milojević danas je video mnogo problema...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tek što je odmakla Partizanu na šest bodova razlike, Crvena zvezda je pružila priliku najvećem rivalu da ponovo smanji tu razliku, ukoliko sutra savlada Vojvodinu.

Naravno, trener Vladan Milojević je imao šta da zameri svojim igračima posle današnjih 2:2 protiv Bačke, ali nije želeo da sve to iznosi pred kamerama ''Arene Sport''.

''Ja sam rekao i u najavi da očekujem tešku utakmicu, nisam ja to bez veze rekao, znam zašto sam to rekao, ali neka to ostane za nas u svlačionici.

Jednostavno, ima mnogo stvari koje ne radimo kako treba i na nama je da nađemo rešenje'',
istakao je Milojević.

Trener Bačke Zvezdan Milošević mogao je samo da pohvali svoj tim za ono što je danas prikazao protiv lidera Superlige.

''Mogu samo da čestitam mojim igračima, na pristupu utakmici, karakteru. Najzadovoljniji sam disciplinom u igri, time što nisu posustajali, iako neke stvari nisu išle na našu ruku, kao što bi čovek želeo...'', izjavio je Milošević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Sunday, 03.12.2017
10:39

Ne može ni svaka utakmica da se dobije, zašto ovolika frka? Mislim da je mnogo bitnije šta će biti u četvrtak i naravno u derbiju - posle tih utakmica možemo da hvalimo ili kritikujemo. Što se Bačke konkretno tiče, mislim da ni Miloje ne zna šta je hteo sa tolikim tumbanjem igrača, postavkom igre i sl. Stojković je desni bek - gurnuo ga je na poziciju štopera za koju nema visinu. Kahriman nije branio mesecima, Srnić je klasnični spoljni igrač (krilo odnosno desni spoljni), a ubačen je u sredinu. Gobeljić stvarno više ne zna šta igra da li levog beka, da li desnog beka ili desnog spoljnog ili desno krilo ili zadnjeg veznog...Dečko jeste zahvalan i borben, ali...Anđelković je rupa po vokaciji, Milijaš se ne bruka kao Lune prošle godine, ali mu stvarno ovo ne treba.

avatar
36 Dado
Sunday, 03.12.2017
00:45

Nepotplacuje dobro sudije

avatar
GlasRazuma
Saturday, 02.12.2017
18:09

Ne znam zasto Srnic ima toliki kredit kod Milojevica ??? Decko od kraja kvalifikacija je u katastrofalnom padu forme,sto svi primecuju. Danas ko je bio u BP video je isto to...jos kod 0-0 izlazi sam pred golmana i nece da odigra Boaciju koji je bio sam pred praznim golom,sutira i nakon 30 sekundi dobijamo gol za 0-1. U drugom poluvremenu na 1-1 izlazi ponovo sam na golmana i ovaj mu brani. To je bilo sve od njega danas. Gobeljic je simpatican decko,voli zvezdu,sve je to ok....ali je momak skromnih igrackih kvaliteta i narocito ovo prebacivanje sa pozicije na pziciju ga ubija. On danas nije znao gde tera. Andjelkovic neverovatan lik,covek ne zna gde je levo. Milijasu svaka cast ali ovo postaje smesno....ne moze covek vise da hoda a ne da trci....ima 10kg viska. Sve u svemu,ovo je dobra opomena pred Keln. Nadam se da nam u cetvrtak vracate za ovo danas.

avatar
Lav
Sunday, 03.12.2017
00:48

Sve, sve... Ali za Gobeljica se nikako ne slazem ...

avatar
Michael Tadic
Saturday, 02.12.2017
17:33

dno dna , u 2 tekme isti igrac-Pesic okrenut ledjima golu i oba puta penal,to nece tako ici u Evropi. Umesto da izvede drugi tim koji b ise borio, on izvodi prvu pstavu, koja se cuva za cetvrtak, bzvz

avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 02.12.2017
17:55

Od kad ti navijas za Backu.

avatar
nikoletina bursac
Saturday, 02.12.2017
16:35

Zvezda radi sve kako treba, gubi na poluvremenu, dobija nepostojeći penal, itd... Ali Macva je problem, oni ne rade svoj posao kako treba...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 02.12.2017
16:48

nepostojeci penal :D :D

avatar
36 Dado
Sunday, 03.12.2017
00:46

Pa vi samo znate dati gol iz neoostojecih penala dobro ti je rekao...ajde mali na spavanje...13.12😂😂😂

avatar
Al(a)din
Saturday, 02.12.2017
17:08

Idi komentarisi serije, pevacice itd., ovo je gudbal