Šta Tavamba kaže - Otići ili ostati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2018.
00:07
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Kamerunac progovorio o predstojećem prelaznom roku.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Partizana danas očekuje poslednji meč u sezoni, borba za trofej Kupa Srbije, a mnogi veruju da će to biti i oproštaj Leandrea Tavambe od dresa crno-belih, jer se spekuliše o njegovom potencijalnom transferu tokom leta.

Ipak, u razgovoru sa Biljanom Obradović za ''Partizanov vesnik'', kamerunski reprezentativac nije delovao kao neko kome se ne ostaje u Partizanu. Naprotiv, ne odbacuje ni tu opciju, s obzirom na važeći ugovor koji ima.

''Ja sam igrač Partizana do kraja sledeće godine, videćemo šta će se dogoditi. Svake godine želim da napravim korak napred. Ove sezone nismo uspeli da osvojimo titulu, nećemo se boriti za plasman u Ligu šampiona, ali zašto da ne, možemo u Ligi Evrope da se borimo za bolji rezultat nego ove sezone, bilo bi to dobro za moju karijeru.

Takođe, nastavak igranja u reprezentaciji je svakako napredak za mene. Ako dođe i do nekih drugih opcija, postoji mogućnost da odem negde drugde, voleo bih da to bude još bolji klub. A Partizan je veliki klub i ima dugu istoriju'', poručio je Tavamba.

Podsetimo, Partizan je već našao pojačanje u napadačkim redovima za sledeću sezonu, to je 25-godišnji fudbaler Spartaka Žk Nemanja Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke