Šta sve brine ''delije'' pred Olimpijakos? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
21:08
Izvor: Sportske.net

Zadovoljstvo nije potpuno i pored novog trijumfa.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

Posle poraza u 161. večitom derbiju, Crvena zvezda je ove sedmice vezala dve pobede, najpre nad Voždovcem, a onda i večeras nad Mačvom (3:1).

Tim pobedama je napravljena lepša uvertira za utorak i spektakl na ''Marakani'' protiv Olimpijakosau Ligi šampiona.

Ipak, navijači nisu u potpunosti zadovoljni onim što su videli večeras,pogotovo im se nije dopalo ''otaljavanje posla'' u drugom poluvremenu, kada je Mačva uspela da dođe do počasnog gola, i to posle velike greške golmana Borjana.

U prilogu su neki od utisaka Zvezdinih pristalica na Tviteru posle meča.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Sunday, 29.09.2019
09:43

Sve internet navijaci...gdd ste na utakmicama selektori?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
23:38

Od Borjana u svom jedino bolje skaču u bazen zvezdini napadači u protivničkom šesnaestercu i oko njega. Sigurno je bila prelepa kvota da mačva dobije zvezdu u drugom poluvremenu nakon što su u prvom uverili sve da mačva nema šanse da pređe centar, a da će zvezda dati još par komada u nastavku, ipak treba da se isplati 30M € za tim.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 28.09.2019
21:40

Sa Bajernom Zvezda i nekako,dobro je i prošla.Sa inđijom,nemam reči,sve se videlo.Derbi je bio vrhunac Zvezdine loše igre.Slažm se sa većinom,naj krivlje je rukovodstvo na čelu sa trenerom zato jer su derbi shvatili olako a nerazmišljajući da im tim neigra dobro.Zato nisu krive sudije i igrači koji igraju a to nebi trebalo, iz razloga što sede na klupi bolji.Mačva,prvo poluvreme vrlo dobri,drugo kao da su nekako otaljali i jedva su čekali kraj.Time su i nas gledaoce rešili maltretiranja.