Šta su to navijači Partizana prvi put videli protiv Bačke i šta ne ide jedno sa drugim? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.09.2018.
23:06
Izvor: Sportske.net

"Grobari" pamte samo tri boda.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Ekipa Partizana uspela je da ostvari tri boda večeras, trijumf nad Bačkom u Humskoj je stigao mnogo teže nego što su svi očekivali, ali na kraju se ipak pišu tri osvojena boda.

Navijači "Crno-belih", međutim, nisu bili zadovoljni kako je tim izgledao tokom većeg dela susreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Monday, 03.09.2018
10:52

uzas od igre......uzas od selekcije igraca

avatar
Real Only
Monday, 03.09.2018
01:57

Sve mogu da razumem, ali kad vidim da znalci pisu i cude se kako Partizan igra sa 2 zadnja vezna i kako (verovatno) treba da igra sa jednim i 2 napadaca dodje mi da nikad vise komentar ne procitam. Pa majstore svaka ekipa mora da ima 2 zadnja vezna, pogotovo kad igras sa 2 klasicna napdaca. Plus, kad se igra sa jednim napadacem i 2 zadnja vezna, ta formacija moze da bude i ofanzivnija nego kad se igra sa 2 napadaca.

avatar
petar000
Monday, 03.09.2018
13:58

Ma to su logike sa komjuterskih igrica gde prebacis beka koji ima brzinu u napad i on da sto golova u sezoni. Ili stavis pet napadaca i das deset golova. Kad bi svako toliko razumeo fudbal, treneri ne bi ni bili potrebni. Ja takve komentare ni ne citam koji se odnose na sastave timova i izbor taktike. Dobra postava je ona koja dobro igra i pobedjuje, bez obzira na broj igraca u nekoj liniji tima. Mozes primetiti da li nesto stima, ili ne, koji igrac ne zasluzuje da igra i takve stvari, sve ostalo je cisto naklapanje.

avatar
nemam pojma
Sunday, 02.09.2018
23:28

Užas od igre!!!