Šta su smislili Savo i Ole - Junajtedova kombinatorika, a može li Partizan da iznenadi sastavom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.10.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Mnogo više neizvesnosti je oko gostujućeg sastava pred večerašnji spektakl u Humskoj.

Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras od 19 časova u Humskoj ekipu Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evrope. Biće to njihov prvi susret u evropskim takmičenjima još od 1966, kada je Partizan na svom stadionu slavio sa 2:0, na putu ka finalu tadašnjeg Kupa evropskoh šampiona.

Naravno, svi priželjkujemo isti ishod i večeras.

Biće to duel dve trenutno prvoplasirane ekipe u Grupi L, pa bi se pobednik ovog meča značajno približio plasmanu u nokaut fazu takmičenja.

U satima koji prethode utakmici, navijače i jednog u drugog tima najviše zanima u kojim će sastavima nastupiti Partizan i Mančester junajted.

Kada su crno-beli u pitanju, gotovo da nema nekog velikog prostora za iznenađenja. Trener Savo Milošević je poodavno iskristalisao najboljih 11, oni su spremni za večerašnji meč i teško je očekivati bilo kakvo iznenađenje.

S druge strane, bar malo iznenađenje bilo bi poželjno, s obzirom da su u Junajtedu odlično upoznali najboljih 11 Partizana, a u tome im je pomogao i trener Moldea, što je juče na konferenciji za medije i priznao Ole Gunar Solskjer.

Prema tome, očekivani sastav Partizana je: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević  - Zdjelar, Natho - Asano, Suma, Tošić - Sadik.

Eventualno bi mogao Šćekić da počne od ostalih, ukoliko se Milošević odluči za nešto povučeniju formaciju. U tom slučaju bi najverovatnije Suma čekao šansu sa klupe.

Kada je u pitanju tim Junajteda, Solskjer će skrivati karte do samog početka utakmice, juče je i Savo Milošević priznao da ne može sa velikom sigurnošću da proceni koju će postavu gosti izvesti, osim da neće igrati sa trojicom štopera.

U engleskim medijima se najavljuje nekoliko opcija, a najviše dilema je u veznom redu, da li će početi MekTominaj i Fred, ili će Garner umesto jednog od njih. U špicu se očekuje Marsijal, deluje da je i Mata siguran iza njega, kao i Lingard i Grinvud.

Romero - Van-Bisaka, Lindelof, Roho, Vilijams - Fred, Garner - Grinvud, Mata, Lingard - Marsijal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 24.10.2019
11:49

Kako god nije sramota, kao ni 5:0 za totenhem protiv zvezde

avatar
magister
Thursday, 24.10.2019
10:34

Super je. Volim tako hrabar pristup. Priznajem, ja bih izveo drugačiji sastav, oprezniji i sa idejom da poslednjih pola sata bude odlučujuće i pripadne nama. Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Stevanović, Natho, Asano - Sadik. Oko 55. minuta bi mi ušli Suma i Tošić, da reše. To je već uradio Savo protiv Zvezde. A o tome sam pisao baš otprilike pre te utakmice, da su i Tošić i Suma igrači koji će u poslednjih pola sata uraditi isto koliko bi i za svih 90, jer za toliko imaju i snage i koncentracije.