Šta su nam spremili Arena Sport i AdmiralBet? Stiže ''Terminator'', pa fudbalski biser, uz još mnogo toga!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.10.2020.
12:38
Izvor: Sportske.net

Spremite se za još jedan uzbudljiv sportski vikend.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Već ste navikli da nam TV Arena Sport u saradnji sa AdmiralBet-om iz vikenda u vikend od početka ove jeseni priređuju brojna prijatna iznenađenja, uz multiprenose prvenstvenih utakmica, a sve u okviru novog TV projekta pod nazivom ''Kao nekada''.

Današnji program počinje u 14 časova, a prvi deo emisije biće posvećen zlatnim godinama jugoslovenskog rukometa. Tim povodom, specijalni gost u studiju TV Arena 1 biće naš proslavljeni rukometaš, sada trener i bivši selektor našeg nacionalnog tima Nenad Peruničić, popularni ''Terminator''.

On će govoriti ne samo o najvećim uspesima reprerzentacije Jugoslavije, nego i o nezaboravnom, spektakularnom finalu plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde, 1993. godine, kada smo njihove duele gledali u krcatom ''Pioniru''.

Utakmica odigrana 23. maja 1993. godine bila je inspiracija dugogodišnjem rukomentom novinaru Žiki Bogdanoviću da snimi dokukentarni film o prvom večitom derbiju odigranom posle 19 godina čekanja, a koji je ušao u anale srpskog sporta.
-
baner 8
-
Partizan je te sezone tek ušao u elitni rang takmičenja i odmah stigao do borbe za titulu, gde se sastao sa favorizovanom Crvenom zvezdom, koja je u to vreme imala sjajan tim sa Nenadom Peruničićem, Igorom Butulijom, Draganom Škrbićem… Šampion je odlučen tek u penal seriji, gde je Partizan sa Nedeljkom Jovanovićem, Senjaninom Maglajlijom, golmanom Đorđićem... bio uspešniji i osvojio šampionsku titulu.

Potom od 15 časova sledi multiprenos fudbalskih prvenstvenih mečeva, a u drugom delu emisije od 19.00 časova gost će biti fudbaler Voždovca Jovan Nišić. Uz njega, sada već stalni gost u studiju biće i sudiijski ekspert Zdravko Jokić koji će i ovoga puta analizirati sporne detalje sa utakmica 13. kola Linglong Tajr Superlige.

Voditelji današnjeg programa su Miloš MIlićević i Goran Svilar.
-
baner 7

Sve se nastavlja u nedelju u isto vreme, kada će domaćini u studiju biti Ognjen Drašković i Ivan Radulović, a između ostalog ćemo čuti i brojne zanimljive priče Tonija Kukoča iz NBA lige.  Takođe, prof. dr Vladimir Koprivica govoriće na temu "Uticaj korone na sport".

Sutra od 15 časova sledi još jedan multiprenos mečeva Superlige Srbije, u centru pažnjue biće Zvezdino gostovanje u Surdulici protiv domaćeg Radnika, ali bićemo u prilici da ispratimo i veliki broj mečeva iz regiona i Evrope. Na kraju, naravno, još jedna analiza sudijskog eksperta po završetku utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke