Šta se to sprema u Humskoj - Od Reala, preko Porta, do - Partizana?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2019.
15:18
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

U startu zvuči fenomenalno, ali ima i razloga za oprez...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Za razliku od Crvene zvezde koja je pre par dana već promovisala prvo letnje pojačanje (Radovana Pankova), u Partizanu još uvek oklevaju sa izborom novih igrača.

Doduše, očekuje se da se već narednih dana ozvaniči transfer Aleksandra Lutovca, krilnog napadača iz Rada, kao i da se učini i ono što je već najavljeno - nastavak saradnje sa iskusnim štoperom Bojanom Ostojićem.

Istovremeno, u Humskoj tragaju i za pojačanjima iz inostranstva, pre svega u ofanzivnoj liniji tima, pa se tako juče pisalo o Holanđaninu Žersonu Kabralu iz Levskog iz Sofije.

Ali, ''Mozzartsport'' je danas otkrio i još jedno ime koje je u kombinaciji za dolazak u Humsku. U pitanju je Španac Alberto Bueno Kalvo, igrač čija biografija na prvi pogled deluje impresivno, s obzirom da je prošao školu Real Madrida, a da je do zimus bio član Porta, odakle je u januaru prešao u Boavistu.

U dresu ovog kluba je ove sezone odigrao 16 mečeva, postigao dva gola i upisao 4 asistencije.

Ugovor mu važi do leta naredne godine, a na ''Transfermarktu'' je procenjen na 800.000 evra.

Najbolje se snalazi iza napadača, u ulozi ofanzivnog veziste, kao i na krilu, ali je problem u tome što je u pitanju igrač koji ima već 31 godinu. i od njega crno-beli ne bi mogli da očekuju neku veću zaradu u narednom periodu. Odnosno, ako dođe, od njega će se očekivati da se u potpunosti isplati na terenu i da značajno doprinese eventualnom plasmanu u Ligu Evrope.

U karijeri je još nastupao za Granadu, Rajo Valjekano, Valjadolid, a jedini izlet van Pirinejskog poluostrva imao je 2010. kada je odigrao jednu sezonu u engleskom Derbiju.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 02.06.2019
22:01

I opet će da ispuste Jojića.

avatar
Zika.Slika
Sunday, 02.06.2019
21:10

ovaj ako dodje ja sam Ronaldo

avatar
Seitaridis
Sunday, 02.06.2019
19:35

Na igrici ovo nije moguce

avatar
Silent
Sunday, 02.06.2019
17:06
avatar
magister
Sunday, 02.06.2019
16:55

Deluje kao školovan igrač, špic koji često deluje iz drugog plana, ne kao ofanzivni vezista (utisak ovog klipa na YT-u), sa velikim kvalitetom - mirnoće i velike koncentracije kad je u šansi. To posebno cenim. Kao nekakva varijanta Raula. Ipak, pitam se... Igor Zlatanović (pomenuo sam ga već), dete iz naše škole, 21 godinu, u poslednjoj sezoni dao 13 golova i imao 7 asistencija, igraće za mladu na predstojećem prvenstvu. Sigurno bismo ga dobili povoljnije, mogli da damo nekog igrača trajno, nekog na pozajmicu i sigurno za znatno manju platu. A u principu - isti ili jako sličan profil igrača (10 godina mlađi, ne treba mu prilagođavanje jer je odrastao na našem stadionu, govori srpski).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
15:24

👎 👎 👎