Šta se to dešavalo u Nišu? Pazarci: ''Borili smo se ne samo protiv 11 fudbalera...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2020.
10:48
Izvor: Sportske.net

Imaće i ovoga puta dosta posla sudijski ekspert Igor Radojčić u analizi suđenja.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle velike pobede nad Partizanom u sredu (3:2), ekipa Novog Pazara sinoć je u trećem kolu Linglong Superlige gostovala u Nišu, gde je poražena od Radničkog sa 2:1.

Pazarci su dali sve od sebe da još jednom obraduju svoje navijače, ali u tome na kraju nisu uspeli.

Međutim, ono što ih čini nezadovoljnim jeste odluka arbitra Miloša Đorđića da posle duela Abdulaja Sisea i Nenada Gavrića dosudi penal za Radnički, pa su Nišlije povele sa 2:0 na isteku prvih pola sata igre.

''Još jednom su se igrači Pazara borili ne samo protiv 11 protivničkih fudbalera, igra je prečesto prekidana i nije se moglo više osim minimalnog poraza postići. Verovatno će poslednju reč dati struka ali ostaje gorak ukus posle još jedne izuzetno požrtvovane partije naših fudbalera a samo tri dana posle utakmice sa Partizanom koja nije nagrađena i u čemu je po malo i sprečena. 

Jedno je jasno - ova ekipa je pokazala da ima karakter, da je treba podržati i da će biti ozbiljan takmac svim superligašima. Naredni rival plavih je Javor iz Ivanjice.  Ovih dana kada je naš fudbalski Novi Pazar bukvalno oživeo, kada se ponovo stvorila velika euforija, kada se priča samo o fudbalu naši fudbaleri zaslužuju svo poštovanje'', navodi se, između ostalog, na Instagram nalogu Novog Pazara.
-
Baner
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Poraz, ali dobro izdanje Fudbalskog kluba Novi Pazar u 3. kolu Linglong Super lige Srbije protiv izrazitog favorita ekipe Radničkog iz Niša – 2:1(2:0) Idealni uslovi za igru, odlično pripremljen teren i tradicionalno rivalstvo dva kluba obećavalo je izuzetnu fudbalsku predstavu. Duel između FK Radnički Niš i FK Novi Pazar opravdao je sva očekivanja. Dinamična i otvorena utakmica viđena je večeras na Gradskom stadionu "Čair". Radnički je u ovu utakmicu ušao kao apsolutni favorit, barem prema izjavama pred utakmicu, a Novi Pazar je još jednom bio otpisan. "Real" sa Nišave je poslednjih sezona završavao na petom, četvrtom a pretprošle sezone čak i na drugom mestu što je u domaniciji Zvezde i Partizana prava retkost. Ipak Novi Pazar je opet  pokazao da zaslužuje mesto u eliti i dokazao da će u ovoj sezoni biti ozbiljan rival i tvrd orah svakoj ekipi u Superligi Srbije. Na početku utakmice bolje se snašao domaćin i sa dva gola (drugim iz penala) prednosti završio poluvreme. Pazarci se nisu najbolje snašli u tom periodu igre iz više razloga. Već u drugom poluvremenu fudbaleri  Novog Pazara su došli do svoje igre. Velika motivisanost i borba do poslednje kapi znoja dala je rezultate. Novi Pazar je u drugom poluvremenu bio ravnopravan ako ne i bolji rival što pokazuje i odnos u šutevima, 5:1 u korist Pazara. Uspeo je Pazar da stvori nekoliko dobrih prilika, da izjednači preko Ervina Kurtija i da u poslednjih 5' dođe u priliku da izbegne poraz. Još jednom su se igrači Pazara borili ne samo protiv 11 protivničkih fudbalera, igra je prečesto prekidana i nije se moglo više osim minimalnog poraza postići. Verovatno će poslednju reč dati struka ali ostaje gorak ukus posle još jedne izuzetno požrtvovane partije naših fudbalera a samo tri dana posle utakmice sa Partizanom koja nije nagrađena i u čemu je po malo i sprečena.  Jedno je jasno ova ekipa je pokazala da ima karakter, da je treba podržati i da će biti ozbiljan takmac svim superligašima. Naredni rival plavih je Javor iz Ivanjice.  Ovih dana kada je naš fudbalski Novi Pazar bukvalno oživeo, kada se ponovo stvorila velika euforija, kada se priča samo o fudbalu naši fudbaleri zaslužuju svo poštovanje.

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fudbalski_klub_novi_pazar) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 10.08.2020
13:57

Cisto oduzeta lopta, ovaj Radnicki postaje jos jedna rak rana naseg fudbala. Penalima dobijaju poklon bodove i onda ih u evropi nakantaju amateri