Šta se to dešavalo u Ivanjici? Lalatović: ''Kad bih mogao da otvorim dušu...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net

Pregršt golova u duelu Javor Matisa i Čukaričkog, na kraju podela bodova, a posle meča trener gostiju Nenad Lalatović se ''ujedao za jezik'' da ne kaže šta mu je sve na duši.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Ivanjičani su bili bliži pobedi u ovom susretu, vodili su sa 3:1 početkom drugog poluvremena, ali je Čukarički uspeo do kraja da izjednači na 3:3 i odnese kući jedan bod.

''Brđani'' su u finišu meča ostali i bez isključenog napadača Ognjena Mudrinskog, ali to nije bila jedina odluka sudija na koju su gosti imali primedbu.

U prilogu možete da vidite neke od reakcija Nenada Lalatovića tokom utakmice, a posle meča je pokušavao da se uzdrži od burnijih reakcija, kako ne bi bio kažnjen.

''Po jako teškom terenu se igralo, a većina golova koji su postignuti, postignuti su iz neke duel igre, borbe za loptu. Iskreno, i ne sećam se svih golova, ja sam bio koncentrisan na svoje igrače, da oni budu koncentrisani na igru.

Nismo dobro ušli u drugo poluvreme, ali odlika dobrih igrača je da se vrate iz negativnog rezultata. Izjednačili smo na 3:3, mislim da je to i najrealniji rezultat.

Drugo ne bih ništa komentarisao, da ne bih bio kažnjen novčano. Voleo bih kada bih mogao da otvorim dušu. Mogu samo da kažem da moj gazda, ja uvek pričam o svom gazdi, gospodin Obradović nema apsolutno nijednog prijatelja u srpskom fudbalu. Ovo pokazuje da su neki ljudi ne protiv mene, već protiv njega. I čemu ulaganje kad su neke stvari takve kakve jesu...

Kad ja nešto kažem, uvek sam kažnjen. Četvrti sudija viče glavnom 'faul, faul', on neće da svira, onda tokom čitave utakmice viče 'isključi, isključi ga', da ja ne bih vodio svoj tim, jer i igrači su moja snaga, a ja njihova.

Ćutaću, ali ko je bio na utakmici, mogao je neke stvari da vidi'',
istakao je Lalatović, a domaćinima je poželeo da ostanu u ligi.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 19.03.2018
14:49

Lalate u plej ofu racunamo na tebe.

avatar
indija durot
Monday, 19.03.2018
11:44

Solidan trener sa zanimljivim potencijalom.vreme ja samo da zacuti i radi sto vise.zelim cuki sve najbolje pa i titulu da uzme narednih godina.

avatar
RG VILI
Monday, 19.03.2018
11:15

Ovaj covek treba da izadje iz fudbala, mislim na trenera Cukarickog

avatar
Donald Duck
Monday, 19.03.2018
12:04

Ne mlati, kad nisi gledao utakmicu. Pola prvenstva se namešta da Javor ostane u ligi, a Niš da izađe u Evropu.

avatar
RG VILI
Monday, 19.03.2018
13:30

Ti si masina za merenje ko je sta gledao?