Šta se to dešava u Nišu - Lalat pakuje kofere, na vidiku već i njegov naslednik?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.11.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li će već u toku dana sve biti ozvaničeno?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Ono o čemu se proteklih dana spekulisalo, izgleda da bi moglo da dobije i definitivnu potvrdu - šef struke Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, i pored istorijskih rezultata koje ove jeseni ostvaruje sa ekipom sa ''Čaira'', nalazi se na ''izlaznim vratima''?!

Današnji ''Žurnal'', pozivajući se na nezvanične informacije sa ''gradskih ulica'', prenosi da su u toku pregovori oko načina prevremenog okončanja saradnje između Lalatovića i Radničkog, a razlog su, navodno, Lalatovićeva česta odsustva sa klupe.

Podsetimo, njega nije bilo uz ekipu na utakmicama protiv Bačke i Proletera, zbog zdravstvenih problema, a na početku sezone ni protiv Crvene zvezde, kada je Radnički pretrpeo jedini poraz u Superligi.

Sve se događa u vreme kada je Radnički na drugom mestu na tabeli, sa devet bodova manje od vodeće Zvezde, ali i četiri više od Partizana i uz priliku da već u sledećem kolu smanji razliku za liderom, s obzirom da Zvezda dolazi na ''Čair'' u 17. kolu.

S druge strane, Lalatovićev odlazak se najavljuje i posle velike prašine koja se podigla zbog dešavanja na utakmici u Novom Sadu, gde je Radnički posle preokreta saladao Proleter sa 2:1, bez aktuelnog šefa struke na klupi.

Bilo kako bilo, na sednici Upravnog odbora kluba sve bi trebalo da bude rešeno, možda čak i u toku dana, a već se pominje i potencijalni Lalatovićev naslednik.

U pitanju je bivši trener Vojvodine Aleksandar Veselinović, što je informacija koju takođe dnas prenosi ''Žurnal''.

Čekamo epilog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tabarnak
Tuesday, 13.11.2018
16:51

covek ima obraza i nece da ima ista sa malverzacijama ovog kluba.. svaka cast Lalate!

avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 13.11.2018
15:20

A Lalatovi' dolayi u Novi Sad

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 13.11.2018
11:55

Kada ja kazem da Radnicki, tj ljudi koji ga vode, namestaju kao ludi, neki ovde mi kazu da samo pljujem. Pazi kad i Lalatu to smeta.

avatar
ddr16
Tuesday, 13.11.2018
11:49

realno zvezdi nis dolazi u nezgodnom trenutku,posle reprezentativne pauze i pred ligu sampiona,ako i to pregrme veliki deo posla oko titule je prakticno gotov i pre nove godine