Šta se sprema? Džaja opet na sastanku na Marakani...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.09.2014.
18:39
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ponovo je danas vodio razgovore sa aktuelnim čelnicima kluba sa Marakane. Da li je Tole bio tema?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, pre dvanaest dana, Dragan Džajić je prvi put boravio na Marakani posle nedavnog odlaska sa mesta predsednika kluba.

Tom prilikom se sastao sa Zvezdanom Terzićem, koji je naglasio ''da Zvezda ne može i ne treba da bude bez Dragana Džajića'', najavljujući da bi legendi Zvezde mogla da bude ponuđena neka od funkcija u klubu.

Danas je, kako prenosi ''Blic'', došlo do još jednog njihovog susreta na Marakani, ovog puta u društvu potpredsednika Slaviše Kokeze.

Niko od njih posle tog razgovora nije želeo da govori za medije, ali s obzirom na sve glasnije spekulacije ovih dana, ne bi trebalo da iznenadi da su već počele pripreme da Dragan Džajić postane Zvezdin kandidat da nasledi Tomislava Karadžića na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

Naravno, planove im kvari to što (ne)popularnom Toletu ne pada na pamet da uskoro napusti predsedničku funkciju u FSS, bez obzira na Zvezdin ''džentlmenski ultimatum'' od 30 dana da to učini. Ali, možda je baš danas na Marakani pripremljena ''pobednička strategija'' da se to ipak dogodi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke