Šta se ovo dešava u Nišu, otišao im i treći igrač kog su doveli ovog leta?! Evo gde se preselio Nemanja Tomić!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Teško je ispratiti sve dolaske i odlaske iz Radničkog ovog leta...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle osvojenog drugog mesta u prošloj sezoni, niški Radnički je i u novu sezonu ušao sa sličnim ambicijama, ali je tokom letneg prelaznog roka i tim sa ''Čaira'', ali i stručni štab pretrpeo velike promene.

Najpre je, tokom priprema, šef struke Nenad Lalatović iznenada odlučio da napusti ''Čair'' i preseli se u Vojvodinu, njegovo mesto je na početku nove sezone zauzeo Simo Krunić, ali se on nije dugo zadržao u Nišu. Uprava je odlučila da ga smeni posle nekoliko utakmica u kojima ekipa Radničkog nije ispunila njihova očekivanja, pa je na klupu Nišlija stigao doskorašnji strateg Napretka Milorad Kosanović.

Sve to je uticalo i na turbulencije u sastavu ekipe. Veći deo prošlosezonske ekipe je napustio Radnički tokom leta, istovremeno su stizala i brojna pojačanja, ali ono što je posebno zanimjivo jeste da se Radnički do kraja prelaznog roka odrekao usluga nekolicine igrača koje je doveo početkom leta!

Milan Makarić je bio prvo pojačanje Radničkog ovog leta, došao je kao slobodan igrač iz Bačke, ali se u međuvremenu preselio u Radnik iz Surdulice.

Iskusni napadač Milan Bojović je iz lučanske Mladosti početkom jula prešao u Radnički, a već krajem avgusta se - vratio u Lučane!

Ni to nije sve.

Jedno od najzvučnijih pojačanja Radničkog ovog leta bio je nekadašnji vezista Partizana Nemanja Tomić, koji je stigao iz Zemuna, ali je i on ekspresno otišao iz Niša i, kao i Makarić, karijeru nastavlja u Radniku iz Surdulice!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.09.2019
17:12

Tončev football evolution

avatar
Mare 2
Tuesday, 03.09.2019
14:11

Jednostavno Srbija moze da ima svoju veliku cetvorku bez bivse Jugoslavije. Sever zemlje i kompanije na severu da kao sponzori vise ulazu u Vojvodinu a jug zemlje u Radnicki. Zvezda i Partizan ce se snaci :) Navijam za Radnicki i Vosu da se konacno dignu iz pepela da uskoro dobijemo novog sampiona koji ce mozda zaigrati u ligi sampiona. Pozdrav

avatar
llukaaas
Tuesday, 03.09.2019
11:43

Sta rade Tončevi aaa