Šta se ovo dešava, Pavkov režira veliki preokret?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2019.
12:36
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Dve potpuno suprotne informacije pojavile se u samo par sati.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

I dok iz Kopenhagena stižu potcenjivačke informacije na račun Zvezdinih fudbalera, na ''Marakani'' se odvija trka sa vremenom po pitanju oporavka napadača srpskog šampiona Milana Pavkova, kako bi se što pre vratio na teren.

On je u 44. minutu meča sa Kopenhagenom na ''Marakani'' postigao vodeći gol za Zvezdu, ali je odmah zatim, u poluvremenu, morao da ustupi svoje mesto na terenu Ričmondu Boaćiju, zbog povrede zadnje lože.

Juče su iz Zvezde saopštili da je očekivana dužina oporavka Milana Pavkova oko dve nedelje, ali da će se učiniti sve da oporavak potraje nešto kraće.

Danas se, međutim, pojavila obeshrabrujuća informacija, doduše nezvanična, da će Pavkov morati da pauzira nešto duže, do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ''Telegraf'' otkriva nove, potuno drugačije vesti.

Prema njihovim saznanjima, oporavak Pavkova se odvija bolje nego što su se nadali, da se on oporavlja ''neverovatnom brzinom'', da telo odlično reaguje, da su lekari ''u čudu'' i da bi mogao da bude spreman možda i za revanš sa Kopenhagenom!?

Ipak, čak i da bude tako, pitanje je da li će trener Milojević rizikovati sa njim već u Kopenhagenu, ili će ga sačuvati za plej-of. Ali, sačekaćemo nove zvanične informacije iz kluba, treba ipak imati i malo strpljenja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 08.08.2019
14:56

Treba pruziti sansu Krstovicu i Tomaneu i oni ce ostaviti srce na terenu da opravdaju ukazano poverenje. Boaci je glavom vec u drugom klubu i potpuno je van igre.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 09.08.2019
00:15

Tomane nije registrovan uopste.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 09.08.2019
19:11

Ne znas dobro onda.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 09.08.2019
11:42

Jeste koliko ja znam.

avatar
Toni Montana
Thursday, 08.08.2019
14:52

Mora da rizukuje..ovo je biti ili ne biti utakmica.

avatar
Dorotej
Thursday, 08.08.2019
12:47

Dobili ste pravu "kost za glodanje" zvanu Pavkov pa nas navijače Zvezde šetate.